ÚTMUTATÁSOK ÉS MOTIVÁCIÓK A DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS TRÉNINGEKRE!

Sokatok által várva várt eseményre készülünk a jövő évben, 2018. 04.28-29-én. Bár még távolinak tűnhet a két napos Nagy Dimenzionális Hangolás tréning, ez az idő ad lehetőséget nektek fejlődni vágyóknak, hogy a következő évben rendezésre kerülő 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolásra fokozottan készüljetek fel!

Kiemelném a D.H. Alapozó tréningeket mind addig, míg vannak energia blokkotok, és még nem megy úgy a légzésgyakorlat, hogy a felvett energia szabadon áramolhasson az testetekben. Miután már az energia blokkoktól megszabadultatok, következhet az 1 napos D.H. tréning. Itt, már háromszoros hatásfokkal fogjátok a gyakorlatokat végezni, beépített új elemekkel. Az 1 napos tréningen, már várható 1-2 alkalom után az energiaszintetek jelentős emelkedése, és az energetikai rendszeretek kívánt szinten történő működése.

A MEGFELELŐ ALAPOZÁSNAK MEG LESZ AZ EREDMÉNYE! A 2 NAPOS NAGY DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS, MÁR EGY ÁTTÖRÉS LESZ MINDAZOKNAK, AKIK AZ ALAPOZÁSBAN IS AKTÍVAN RÉSZT VETTEK!

A rezgésszintetek olyan szintre emelkedik, hogy a régen cipelt lelki terheket letéve könnyebbé és sikeresebbé tehetitek az életeteket, és sem félelem, kudarc, betegség nem érhet benneteket! Olyan magas tudatszintet érhettek el, hogy nem lesz megoldhatatlan akadály a számotokra!

Engedjétek meg, hogy a Dimenzionális Hangolás és a D.H. Zárt csoportban többek által megosztott élménybeszámolóból idézzek nektek részleteket:

 

Szücs Tamás Zoltánné 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolás beszámolója:

“Nagyon izgultam a Dimenzionális Hangolás tréning előtt, de nagyon vártam.
Az eredmény nem maradt el.
Lássuk csak:
– hazafelé menet éreztem, hogy nagyon elfáradtam, hiszen teljes gőzzel csináltam végig, de mégis éreztem egyfajta boldogságérzést, melegség érzést.
– örültem a látomásoknak, mely a tenger mélyén kezdődött, és a felszínen végződött, hatalmas élmény volt a számomra a jelentése!
– sokkal erősebb a belső intuícióm.
– megjött a hiányzó láncszem, mely az eddig csak elraktározott tudást egységgé teremtette.
– hihetetlen könnyedség van a mellkasomban, hasamban, mely másnap már jelentkezett, és meg is maradt.
– sokszor magamon csodálkozom, hogy miket mondok, nem tudom honnan, csak egyszerűen tudom a választ. Sokszor elmosolyodok ezen.
– Máshogy nézek emberekre, tárgyakra, pillanatokra.
– Megélem a pillanat boldogságát.
– Más lett az értékrendem.
– Óriási lett a hitem.
– Boldog vagyok.
– Jobban szeretnek körülöttem, lenni az emberek.
– hiszek abba, hogy a lelki és fizikai gyógyulásomhoz nagymértékben hozzájárult.
– Hatalmas erőt hozott ki belőlem.

 

Vincze Margit Dimenzionális Hangolás Alapozó tréning beszámolója:

„Kedves résztvevők! Én egy leírhatatlan élményen mentem keresztül, amit még a mai napig is alig tudok elhinni, hogy megtörtént velem, – és ez megtörténhet másokkal is. Nem is mondtam el más személynek, csak a családtagjaimnak, mert szerintem nem hinnék el azt, amit én ott és akkor átéltem… „

 

Vargáné Nagy Tímea 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolás beszámolója:

„A műtét utáni napon elkezdtem óvatosan, ahogy bírtam a légzésgyakorlatot végezni! És brutális hatással volt! Fénysebességgel gyógyultam! Az egy hetes kontrollra, egyedül mentem vissza! Az orvos nem akart hinni a szemének, hogy tökéletesen jól vagyok, nincs semmi fájdalmam és nem kell fájdalomcsillapítót felírni….. „

 

Varga Katica 1 napos Dimenzionális Hangolás tréning beszámolója:

„A második légzésgyakorlat során erős zokogásban törtem ki, mely komoly érzelmi oldást eredményezett, majd fizikális oldás is megjelent egyben a karomban és a lábamban.
A segítők azonnal ott voltak körülöttem, és teljes odaadással tették a dolgukat, hogy még hatékonyabb legyen az oldásom. Majd egy kis idő múltán önállósodott a bokám, térdem, csípőm, vállam és nyakam, elkezdődött egy öngyógyító művelet, melyet én „tornagyakorlatnak „neveztem el.
Kívülállóként láttam magam, aki gyógyítja önmagát. Nagyon meglepődtem.
Hagytam, történjen az, aminek történnie kell. Majd az aktív légzésgyakorlat után, egy nagyon szép és kellemes levezető zene hatására látomásom volt (ez privát üzenet számomra).
A harmadik légzésgyakorlat alatt szintén előjött a sírásos oldás, de már enyhébb változatban, viszont a csontszerkezeti és ízületi gyógyítás az tovább működött, különböző tornagyakorlatokat, műveleteket hajtottam végre, nagyon érdekes megtapasztalás volt.
Itt is volt levezető kellemes zene és a látomásom újra megjelent, szinte megerősítve az előzőt, mert ugyan azt láttam.

Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt átélhettem, mert ez nagyon egyedi, mindenkinek a saját számára ad jobb megoldást és választ az életére vonatkozóan.

EZT CSAK ABBAN AZ ESETBEN TUDOD MEGTAPASZTALNI, HA SAJÁT MAGAD ÁTÉLED!”

Jó hírünk, hogy már itt is választhatsz a tréningjeink közül, kattints a linkre!

https://dimenzionalishangolas.hu/esemenyek/

2018-03-28T12:46:14+00:00 2017/07/25|