RAJTAD ÁLL, HOGY A MAGASABB SZELLEMI VEZETŐID TERVEIT LÉTREHOZOD, VAGY ELVETED!

Az az ember, aki alacsony rezgésű, nem képes megérteni a tőle sokkal magasabb rezgésű embert – ezért szakadhatnak meg az emberi kapcsolatok.

Lefele ez fordítva van, mert az, aki már magasan rezeg Ő képes megérteni az alacsony rezgésű embert, mert az eddigi fejlődésén keresztül, már Ő is átment azon a szakaszon.

Ez egy általános törvény. Törvény, vagy csak egyszerűen nem tud másként működni a magasabb dimenziókban élő szellemi lények. Alsóbb dimenziókba bármikor átjárhatnak, megértenek minket, bármenyire is gyarlók vagyunk, és segítenek minket a fejlődésben. Ez is egy meghatározott terv alapján zajlik! Megkérdezheted, akkor hol a szabad akarat? Ott, ahol létrehoztuk a tervet! Rajtad áll a magasabb szellemi vezetőid terveit létrehozod, vagy elveted!

Ha csak a materialista világ javait részesíted előnyben, és elveted a szellemi fejlődésedet, a szellemi fejlődésed megmarad olyan alacsony rezgésszinten, hogy képtelen vagy a magasabb rezgésszinten élő emberekkel és szellemi lényekkel kommunikálni, Ők ugyan hallanak téged, de Te nem fogod meghallani a segítő tanácsaikat. Te, ha még 200 Hz rezgésszint alatt működsz, minden Téged ért sérelemért, nyomorúságért másokat hibáztatsz, és eszedbe sem jut Ön vizsgálatot végezni.

Minden magasabb tudatszinten létező ember érti és tudja, minden egy előre meghatározott terv alapján zajlik, hogy hol a szabad akarat? Ott, ahol létrehoztuk a tervet. Ha a tervet létrehozod, magadért teszed és azokért az embertársaidért, akiknek már Te is segíthetsz a fejlődésben. A fejlődésed, már magasabb szinteken 250 – 400 Hz – től, már sokkal gyorsabb ütemben működik, és képes leszel megélni csodás dolgokat!  Tanítani, gyógyítani fogsz másokat, és létrehozod magadnak azt a világot, amiben a legoptimálisabban tudsz fejlődni, és boldog leszel, mindened, amire szükséged van megteremted magadnak.

Alapozó DH. Tréning 2018.április.14. Sokan kérdezik tőlem, hogy: – a rezgésszint emelő Dimenzionális Hangolás tréningen, milyen fokozatot kell, illetve érdemes-e elvégeznem? Én azt válaszolom, attól függ, milyen szintre akarsz fejlődni. Az Alapozó tréning, mint a neve is tartalmazza, alapozás egy építkezéshez, itt megtanulod a legalapvetőbb technikát, és ha gyakorlod meggyógyulhatsz fizikai, sőt lelki betegségedből (itt csak szorongásokra és elengedési betegségekre gondolok).

Az egynapos Dimenzionális Hangolás tréning 2018. április 22.: Már felkészít a haladószintű kétnapos Nagy Dimenzionális Hangolás tréningre! Az egynapos Dimenzionális Hangolás tréningen, már van 1 és 2 órás légzésgyakorlat is, csak, hogy fő gyakorlatokat említsem és más rezgésemelést elősegítő technikák is.

A harmadik fokozat 2018. április 28. 09:00 – prilis 29. 19:40 : A haladó szintű kétnapos Dimenzionális Hangolás tréning egy kétnapos elvonulás a Dürerház 700 nm-es termében magas szintű hang és fénytechnikával ellátott minden igényt kielégítő felszereltséggel. A terem, már előző este egy különleges tibeti technikával tisztítva, energetikailag hangolva és levédve várja a résztvevőket! Ezzel is segítve a negatív energiák gyors eltávozását!                                                                                                                                             

Érkezés szombat reggel 8:00-kor. A haladó 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolás tréning lezárása 19:40 – kor. A kellő felkészülés nagyon fontos a Haladószintű 2 napos Nagy Dimenzionális Hangoláson, mivel itt már 2 órás légzésgyakorlatok is lesznek, amely 2 szeres hatásfokkal nagyobb, mint a tavalyi 2 napos Dimenzionális Hangoláson!

A visszajelzések szerint, a tréning után számtalan pozitív változásokon fogsz átmenni! Az intuíciód magasabb szinten fog működni, a mentális erőd a többszörösére emelkedik, a rezgésed emelkedésének köszönhetően, nem hatnak rád az alacsony és lehúzó rezgések! Felszínre jöhetnek még eddig nem ismert rejtett képességeid is! A tudatmeződ kitágul, ennek köszönhetően a körülötted lévő világból, jóval több információt tudsz majd befogadni és megtartani!

2018-03-28T12:43:16+00:00 2018/01/09|