NEM FIZIKAI KÉPESSÉGEINK FEJLESZTÉSE, LELKÜNK FEJLŐDÉSE, AMI MEGMARAD, AMIT MAGUNKKAL VISZÜNK A KÖVETKEZŐ ÉLETEINKBE

Készülődési folyamat a legközelebbi 2 napos NAGY DIMENZIONÁLIS HANGOLÁSRA.  A áprilisban megtartandó tréning, a Dürer Rendezvényházban minden eddigi tréningünket meghaladva kerül megrendezésre. Sokan várják ezt a tréninget, akik már elértek egy haladó szintet. Célunk, hogy Ti is kellően felkészüljetek, erre az áttörést hozó tréningre.

Sokan vannak köztetek, akik már elértek egy „kisebb” célt, például egy gyógyulást. Vannak köztetek, akik már feloldották az energetikai blokkjaikat, hibátlanul végzik a gyakorlatokat, és elégedetten hátra dőlnek a karosszékükben, és azt gondolják: – Én már elértem a célomat. Meggyógyultam a fizikai betegségemből, és már feloldottam az energetikai blokkjaimat, így már egészségesen élhetek tovább.

Szép eredmény, mert a testetek a lelketek átmeneti otthona, és ez is szükséges a további fejlődésetekhez, de a végcél nem ez. Ez még csak a KEZDET!  Végcél valójában nem is létezik, csak a végtelen fejlődés, ami hat az egész univerzumra és az összes szellemi lényre, mert velünk együtt Isten is állandó fejlődési állapotban van!

Eljutottatok sok-sok gyakorlással oda, ahonnan már tudatosabban elkezdhetitek a fejlődést. Természetesen mindehhez elhatározásra, kitartásra, és ami a legfontosabb, alázatra van szükségetek. De ne féljetek attól, hogy ez túl nagy akadály lesz számotokra, mert a kitartó gyakorlatokkal folyamatosan értek el olyan szinteket, hogy mind ez már természetesen fog működni nálatok. Nehéz elhinnetek olyan dolgokat, amit még saját magatok nem tapasztaltattatok meg? Járjatok nyitott szemmel, és látni fogjátok a bizonyítékokat. A fejlődési folyamatotokkal egyenes arányban, egyre jobban fogjátok látni, érezni, azokat a rezgéseket, amik vonzanak Titeket. A nemfizikai képességeket, nem elvárni kell, csak elfogadni, amikor már megértetek rá!  A DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS tréningen az alapoktól kezdhetitek a saját tudatosságotok, rezgésszintetek emelését. Első lépés mindenkinél, a D.H. Alapozó tréningen való részvétel, és az ott tanult technika gyakorlása, otthon, illetve közösségben.  Ezt követi egy erősebb, úgynevezett 1 napos D.H. tréning, itt már lényegesen magasabb rezgések hatnak rátok, és gyógyítanak ki a fizikai, illetve lelki betegségeitekből, és növelik a tudatszinted.

2 NAPOS NAGY DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS tréningre, már nagy hatásfokkal készülhettek sok-sok gyakorlással, mert itt 2 órás légzésgyakorlatokat fogtok végezni, plusz a levezető zene! Ezen a tréningen még magasabb rezgéseket használunk a lelki blokkjaid oldására, és a magasabb tudatszintetek elérésére és rejtett képességeitek aktiválására. Azt megígérem, akik lelkiismeretesen készülnek a 2 NAPOS NAGY DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS tréningre, azoknak áttörést fog hozni az életükbe ez a tréning!

A cél a folyamatos fejlődés! A nem fizikai képességeiteket, a magas rezgésetek, a lelketekben elért fejlődést, a lelki tisztulásotokat magatokkal viszitek a következő életeitekbe. Ez egy olyan befektetés, mely sohasem vész el, csak gyarapodik, és nagy előnyt jelent majd az elkövetkező életetekben.

 

Kiss D Ferenc

2018-03-28T12:45:06+00:00 2017/09/27|