Milyen okok húzódnak meg betegségeid mögött?

betegsegek-okaiGyógyítói munkásságaim során tapasztaltam a pácienseimnél, hogy minden betegség mögött lelki és energia blokkok rejtőznek. Ezeknek feloldása nélkül nincs teljes gyógyulás, csak a tünetek szűnnek meg, de sajnos csak egy időre!

További tapasztalataim igazolják, hogy az emberek 60-70 százalékának energetikai rendszere nem működik megfelelően, ennek eredménye a fáradékonyság, lehangolt állapot és a dekoncentráltság. Ha ez nem változik, komolyabb lelki és testi betegségek jöhetnek létre: ide sorolnám az önbizalom hiányt, szorongást, félelmeket, pánikbetegséget és végül a depressziót is! A fizikai testben még nagyobb károsodás jöhet létre, mivel a csakrákhoz tartozó szervek nem kapnak elegendő energiát, így alul működnek, és létrejönnek különböző betegségek.

Minél magasabb rezgésen működik az energetikai rendszerünk, annál egészségesebben működik a fizikai testünk. A fizikai testünk rezgése is emelkedik az energetikai testünk emelkedő rezgésének hatására, de itt megjegyezem, fontos a helyes táplálkozás is ahhoz, hogy rezgésünket még hatásosabban, még magasabb szintre emeljük. A Dimenzionális Hangolás tréning alatt a félelmek és blokkok oldásán és a rezgésszintünk javításán felül, felsőfokú táplálkozással kapcsolatos tanácsokkal is ellátjuk a résztvevőket.

[like]
2017-04-26T20:00:14+00:00 2016/02/18|