Miért és hogyan távoznak el a tudatból a félelmek és önkorlátozó gondolatok?

Miért távoznak el a tudatodból a félelmek, az önkorlátozó gondolatok? A félelem, az önkorlátozó gondolatok mind alacsony rezgésen működnek. Ha a rezgésünk nem a megfelelő szinten működik, beépülnek a tudatunkba és romboló hatással hatnak ránk, a gondolatainkra, az egész életünkre!

A félelem úgy működik a tudatunkban, mint egy burjánzó rákos daganat a beteg legyengült immunhiányos testében. Olyan szintre emeljük a rezgésünket, hogy az alacsony rezgésű félelem, az önkorlátozó gondolatok képtelenek elviselni a magas rezgést, így nagyon gyorsan távoznak a tudatunkból, és életünket szabadon, egy sokkal magasabb tudatszinten tudjuk élni.

A fizikai testünk is hasonlóan működik, mint a tudatunk, ha nincs meg a megfelelő immunitás és bejut a testbe egy kór, – ami mélyen megbújik valamilyen szervünkben-, és az immunrendszerünk tovább gyengül, ez megfelelő pillanat egy kóros elváltozás kifejlődéséhez. Ha nem erősítjük meg gyorsan az immunrendszerünket, akár végzetes is lehet az elhanyagolt immunitás. Az energetikai rendszerünk működteti az egész testünket és tudatunkat is. Ha az energetikai rendszerünk megerősítjük, ezzel egy időben emelkedik a rezgésünk is, és a fizikai testünkből eltávoznak az alacsony rezgésű kóros elváltozások, és létre jön a teljes testi és lelki gyógyulás.

Hogyan tudsz magasabb rezgésszinten élni? Gyere el a Dimenzionális Hangolás tréningre!

2016-04-09T00:18:41+00:00 2016/04/09|