Miért annyira fontos számodra a blokkoldás?!

A blokkok feloldása nagyon fontos, mivel a múltban átélt traumáink semlegesítése meg tudja változtatni a jelenünket, és ezáltal egy boldogabb és gazdagabb jövőt tudunk magunknak létrehozni. A múlt sérelmeinek oldásával akár olyan képességek is előjöhetnek, melyek eddig rejtve voltak bennünk. Amennyiben nem oldjuk a blokkokat, akkor az új választási lehetőségeink felismerésében korlátozzuk magunkat, így akadályozzuk magunkat a szebb, gazdagabb és egészségesebb jövőnk felépítésében.

Egy eset, ami igazolja a blokkoldás pozitív hatását:

Egy volt páciensem az utolsó kezelése előtt megkérdezte tőlem:

„Feri, szerinted normális jelenség az életemben, hogy mikor reggel felkelek, minden ok nélkül boldog vagyok?”

 Válaszom az volt, hogy igen, ez teljesen normális!

Az egészséget, amire vágytál, megkaptad. A félelmeid, amik lelkedet gyötörték, már nincsenek! Súlyos lelki traumáidat elengedted, azok megszűntek! A lelked szabad, hát szárnyal, és ne szabj korlátokat álmaidnak! Merj nagyokat álmodni és valósítsd meg azokat!

A Dimenzionális hangolás 2 napos tréningen az egyszerű gyakorlatokkal eléred az energia és lelki blokkjaid oldását!

Miért hoztam létre a dimezionális hangolás tréninget?energiak (2)

A Dimenzionális hangolás tréninget azért hoztam létre, mert olyan tartós változást képes az ember életében eredményezni, amit tudomásom szerint semmilyen másik technika ilyen könnyen és hatékonyan nem tud!

Jó tudnod, hogy a 2 napos tréningen a 10 könnyen elvégezhető gyakorlaton kívül semmi más dolgod nincs! Megszabadulsz az energetikai és lelki blokkjaidtól. A gyakorlatok alatt folyamatosan emelkedik a rezgésed, megszabadulsz az önkorlátozó gondolatoktól, félelmektől. Az életed egy magasabb dimenzióban kezd működni, mert magasan rezegsz.

Nincsenek félelmek, nincsenek traumák, használod a gondolaturalást, és mivel a vonzás törvénye a rezonancia törvényével együtt képes csak működni, bevonzod amit szeretnél, amire vágysz. Jól hangzik? Velem tartasz a következő tréningen?

Jelentkezem a tréningre!

 

Várlak sok szeretettel, találkozunk hamarosan!

[like]
2017-04-26T20:00:14+00:00 2016/02/18|