Mi az, amit kapsz a Dimenzionális Hangolás tréningen?

Nézz vissza az életedbe és vizsgálódj! Figyeld meg az életed egyes szakaszait. Mit, hogyan tettél, és hogyan tennéd most. Néhány év esetleg évtizedek elteltével, biztos vagyok benne, hogy sok mindent ma már másként tennél. Miért? Mert az idők teltével fájdalmakon, szenvedéseken keresztül tapasztalatokat szereztél, bölcsebb lettél. Elgondolkodtál már azon, hogy mennyi szenvedést-fájdalmat elkerülhettél volna? A választás szabadsága azonban a múltban volt, már megtörtént. Ne bánd ezeket az éveket, hiszen tanultál, bár sokszor fájdalmas leckéket vettél az élettől. A bölcsesség az életben megélt tapasztalatok eredményei! Már bölcsebbé váltál, választhatsz más utat is a céljaid eléréséhez.

A sorsod a Te kezedben van, Indulj tiszta lappal a boldog jövőd felé!

Nem a világot kell megváltoztatnod, neked kell változnod és fejlődnöd! Az első változás, hogy akarj változni és mozdulj el, tedd meg az első lépést!

Ha nem vagy öntudatos, nem ismered a működésed, akkor jogosan állíthatod, hogy nem rajtad múlik, nem tehetsz arról, ami történni fog veled, mert nem Te éled az életedet, csak résztvevője vagy, de nem az alkotója!
Vannak olyan emberek is, akik tudatosan tesznek a változásért és kockázatmentesen érik el az álmaikat.

tudatossagEmeld tudatos szintre az életed! Hogyan érheted el a tudatos szinten működő életet? Ha már tudod, hogy Á- ból B – be el akarsz jutni, de még nem tudod, hogyan akkor neked segíteni fog ez a tréning!

A Dimenzionális Hangolás tréningen az energetikai rendszered hangoljuk, szorosan egymásra épülő hanganyagokkal, testi és lelki tisztító gyakorlatokkal. A legtöbb gyakorlat polifoamon fekve történik, vékony takaró alatt és kispárnával a fej alatt.

A 2 napos tréningen 10 egyszerű gyakorlaton kívül nem kell semmi mást tenned. Már az első gyakorlaton megkezdődik a fokozatos rezgésszint emelése. Fokozatosan távoznak a tudatból a félelmek és az önkorlátozó gondolatok, amik akadályoztak eddig az előbbre jutásban!

Lesznek olyan résztvevők, akiknek már az első gyakorlat alatt beindulnak az energia blokkjaik oldása is. Energia blokkjai az emberek 60-70% -ának vannak! A harmadik gyakorlat alatt már többeknek lesz lelki blokkoldásaik is, ami sírással távozik általában, de van akinél nevetéssel.

Lelki blokkjai minden embernek vannak, akár tudnak róluk akár nem. A lelki blokkoktól való megszabadulás nagy megkönnyebbültséggel jár, és elkerülöd a blokkjaidból kialakuló betegségeket is! A múlt sérelmeinek oldásával akár olyan képességek is előjöhetnek, melyek eddig rejtve voltak benned.

A 2 napos tréning helyszínén javasoljuk mindenkinek az éjszakát eltölteni, hogy a rezgésszint emelésének folyamatát ne szakítsátok meg. Bőségesen lesz hely mindenki számára az éjszakai pihenéshez is. A második napon tovább folytatódik a rezgésemelés, a blokkok oldásával együtt. Itt már többeknél lesznek látomások, spirituális magtapasztalások. A tréning záró gyakorlata között lesznek olyan elemek, amik segítenek abban, hogy elősegítsenek a megemelt rezgésed megtartásában.

Abban biztos lehetsz, hogy más emberként fogsz távozni a tréningről!
Miben leszel más?

A félelmeid és az önkorlátozó hiedelmeid eltávoznak a tudatodból, az intuícióid határai kitolódnak, eddig nem ismert képességeid jöhetnek elő!
Innentől, egy sokkal magasabb tudatszinten fogod élni az életed!

A vonzástörvényét magas szinten fogod működtetni, mert a vonzás törvénye a rezgés törvényével működik együtt!
Félelem és önkorlátozó hiedelmek már eltávoztak a tudatodból, amik akadályoztak eddig! Már egy sokkal magasabb szinten vagy! Merj álmodni és vonzd be magadnak az ideális jövőt!

Még egy szuper dolog: ezt a technikát a 2 napos tréningen megtanulod, és amikor csak akarod, alkalmazhatod magadon, saját magad gyógyítására és emelheted tovább a rezgésedet is.

Sok sikert kívánok neked az egész életedhez!

Kiss D Ferenc

2017-04-26T20:00:13+00:00 2016/04/25|