A magas rezgésed kiiktatja az önkorlátozó gondolatokat és hiedelmeidet!

A saját energetikai frekvenciám áll boldogságom, egészségem útjába?

A szomorú helyzet az, hogy a földön élő emberek átlag rezgésszáma: 207.

A 200 az a érték, aminél az emberek kezdik megérteni, hogy a saját életükért csakis ők a felelősek.

A 200-as szintnél, azért magasabbra kell emelkedni ahhoz, hogy a vonzás törvénye neked dolgozzon.

Nem a Te hibád, hogy alacsony rezgésszinten vagy.

De a Te felelősséged!

Mivel és hogyan tudod emelni tudatosságodat és vele együtt rezgésszintedet? Nagyon sok eszköz áll a rendelkezésünkre, és úgy gondolom mindenkinek meg kell találnia a számára megfelelőt: meditáció, jóga, különböző személyiségfejlesztő szemináriumok.

Én, az egész Európában egyedülálló Dimenzionális Hangolás Tréninget ajánlom neked!

Nagyon rövid idő alatt felfedi a blokkokat, és semlegesíti a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmi töltést, már egy 2 napos tréningen hihetetlen változásokon fogsz átmenni!

Visszaadja kezedbe az életed irányítását.

  • A változás eredménye az életedben: ha átváltasz egy magasabb frekvenciájú energiára
  • Kihatással lesz kapcsolataidra
  • Szükségleteidet, vágyaidat, céljaidat hamarabb eléred
  • Különböző lehetőségek jelennek meg az életedben
  • Közelebb kerülsz a családtagjaidhoz és boldogabb életet élhettek
  • Több szeretet, boldogságot, békét tapasztalsz
  • Mindig van választásod… A te felelősséged hogy mit választasz….

Bárki, aki spirituális körökben mozog, valószínűleg hallott a “rezgésekről”. A helyzet általában az, hogyha valaki magasabb rezgésű, valahogy sokkal spirituálisabb, vagy az egyén célja az, hogy növelje a saját rezgését.

Figyeld gondolataidat és érzéseidet, mert kitűnően tükrözik rezgés szintedet, illetve visszahatnak rá. Használd ki ezeket a rendelkezésedre álló eszközöket.

Kutatások igazolják, hogy azok az emberek, akiknek energetikai rezgésük magasan  helyezkedik, el a skálán sokkal könnyebben boldogulnak az életben.

Úgy is mondhatnánk, hogy sikeresebben működtetik a vonzás törvényét.

  • Tulajdonképpen saját energetikai rezgésed az, ami megakadályoz vágyaid elérésében. A nehéz érzelmek, mint például a félelem, harag, szégyen, alacsony frekvencián rezegnek, míg a szeretet, boldogság, béke magas frekvencián.
  • Az energetikai rezgéseddel megváltoztathatod a valóságodat.

A körülötted levő világra ugyanolyan befolyásod van. Csak olyan dolgokat tudsz létrehozni, magadhoz vonzani, amelyeknek a rezgése megegyezik a Te energiád rezgésével. Ez a vonzás törvénye.

  • Ha az energiád frekvenciája alacsony, nehézségeket vonzol magadhoz. Ha átkapcsolsz egy magasabb frekvenciára, egy olyan életet kezdesz megtapasztalni, ami támogató, javadat szolgálja, amely összhangban van az energiáiddal. Az életed sokkal könnyebbé, boldogabbá válik.

A kutatások még nem tudtak egyértelmű választ adni arra, hogy miért működik ez így, csak azt tudták bizonyítani, hogy működik. Most hogy már tudjuk, hogy az energiánk frekvenciája közvetlen hatással van az életünkre, egy fontos kérdést kell feltennünk magunknak: Akarjuk emelni a rezgéseinket, és a tudatosság szintjére emelni a minden napi életünket?

Sok Önmagukat spirituálisan fejlett emberrel találkoztam, már akik azt állították magukról nekem már nincs szükségem rezgésszint emelésre, mert ez és ez vagyok és végeztem olyan tanfolyamokat, és kaptam beavatásokat „az én rezgésemet már nem lehet tovább emelni!” Trungpa Rinpocse műveinek bárki hasznát veheti, aki valamilyen szellemi utat próbál követni. A szellemi materializmus meghaladása azokat az akadályokat és általános hibákat ismerteti, amelyek felekezeti hovatartozástól függetlenül, minden spirituális gyakorló életében.

A lentiek alapján, kellő önkritikával behatárolhatod magad Te, milyen szinten rezegsz?

01

Itt kezdődik a felfedezés, az eredmények, az állhatatosság és az elszántság zónája. Az alacsonyabb energiaszintekről a világ reménytelen, szomorú, ijesztő vagy frusztrációkat okozó helynek tűnik, a bátorság szintjéről azonban az élet már izgalmas, kihívásokkal teli és serkentő jelenség. A bátorság az új dolgok kipróbálásának és az élet viszontagságaival való szembeszállásnak a hajlandóságát jelenti.

A magasabb szinteken: 250- pártatlanság (már nincs ítélet), 310- hajlandóság (a hajlandóság azt jelenti, hogy az illető leküzdött az élettel szembeni ellenállását, és elkötelezetté vált a részvétel iránt), 350-elfogadás (ezen a tudati szinten jelentős átalakulás megy végbe, amint az egyén megérti: ő maga a forrása és egyben teremtője is élete létélményének), 400-ésszerűség (racionalitás)- az elvont fogalmak egyre fontosabbakká válnak – képes nagy mennyiségű és bonyolultságú adat kezelésére, gyors és helyes döntések meghozatalára, a kapcsolatok, a fokozatok és a finom különbségek részletekbe menő megértésére és a jelképek alkalmazására, 500-szeretet.

A szeretet létállapot: a világhoz való viszonyulás megbocsátó, gondoskodó és támogató módja. A szeretet nem intellektuális jellegű, nem az elméből fakad, hanem a szívből sugárzik. Indítékai tisztaságának köszönhetően képes arra, hogy másokat felemeljen, és nagy dolgokat vigyen véghez, 540-öröm.

Ahogy a szeretet mindinkább feltétel nélkülivé válik, azt egyre inkább belső örömként élik meg, ami minden tevékenységben állandóan jelen van, a lét minden pillanatából folyamatosan fakad, s nem külső forrásból származik, 600-béke. Önmegvalósítás vagy az istentudat, rendkívül ritka: tízmillió emberből csak egy éri el. A 700 és 1000 közötti állapotok a megvilágosodás állapotai. Mivel az ERŐ skálája logaritmikusan növekszik, egyetlen 1000-es tudati szinten álló avatár is már tökéletesen ellensúlyozza az egész emberiség teljes negatívitását.

A kineziológiai teszteléssel a következő eredmények születtek: Egy 700-as szinten álló egyén ellensúlyoz 70 millió 200-as alatti szinten állót. Egy 600-as szinten álló egyén ellensúlyoz 10 millió 200-as alatti szinten állót. Egy 500-as szinten álló egyén ellensúlyoz 750 ezer 200-as alatti szinten állót. Egy 400-as szinten álló egyén ellensúlyoz 400 ezer 200-as alatti szinten állót. Egy 300-as szinten álló egyén ellensúlyoz 90 ezer 200-as alatti szinten állót. Tizenkét 700-as szinten álló egyén megfelel egy 1000-es szinten lévő avatárnak.

A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint, és az életet félelem és fájdalom uralja.

A fejlett tudat sokat tanult, fokozatosan növelte rezgési frekvenciáját, életerejét. Megtanulta tisztelni a többi embert, nem hibáztatni őket, békében és harmóniában élni velük. Mivel több igazolt tudás van a birtokában, nemcsak megérti a szeretet jelentését, hanem annak frekvenciáján is éli az életét, hisz már világossá vált számára, hogy csak a szeretet révén válhat szuper-lénnyé az ember.

A szeretet semleges, nincsen polaritása, nagyon magas frekvencián rezeg, energiájának nincsen tömege, és olyan spirituális és mentális szinten van, ahol létezése a szemlélő akaratától függ.

A Dimenzionális Hangolás Tréningen, a második nap végén átadunk egy technikát arra, hogy a megemelt energia szintedet, hogyan tartsd meg! Érdekel? Tudj meg róla többet ezen a linken!

2017-07-12T10:11:34+00:00 2016/05/18|