Ki az a Kiss D Ferenc?

Már úgy húsz éves koromban komolyan kezdett érdekelni az ezoterika titokzatos világa. Tudtam, hogy a világ nem csak a látható, kézzel megfogható valóságból áll. Tudtam, éreztem, hogy ezeken túl kell lennie valaminek, ami sokkal magasabb rendű. Ami itt van bennünk, köztünk, körülvesz minket és ott van mindenben. Tudtam, az életnek kell, hogy legyen értelme. Kutatni kezdtem, szinte faltam az ezoterikával foglalkozó könyveket.

A kilencvenes évek kezdetétől a lehetőségek megnyíltak a különböző tanfolyamok elvégzésére – ezoterikával kapcsolatos témakörökben. Az első ember egy aura szakértő volt, aki felhívta a figyelmemet, hogy tapasztalt és látott olyan dolgokat az energetikai rendszeremben, hogy érdemes lenne képezni magam a gyógyítás területén. Kis idő elteltével “véletlenül” találkoztam egy országosan is elismert bioenergetikussal. Megkérdezte, mivel foglalkozom. Elmondtam, hogy műszaki végzetséggel rendelkezem, ezen a területen is dolgozom. Hozzátettem, nem igazán érzem jól magam ebben a munkakörben. Ő is megerősítette az aura szakértőtől hallottakat.

Elhatároztam, hogy elvégzem az agykontroll tanfolyamot. Azt hiszem, innen kezdődött minden, ami gyógyítással kapcsolatos. Persze ez még mindig nem tudatos felkészülés volt részemről a gyógyításra. Egy év múlva felvételt nyertem Michel Carayon Európában egyedülálló francia pszi-sebész egy éves tanfolyamára. A képzés után megkaptam a beavatást és az oklevelet. Innentől kezdve már tudatosan készültem arra, hogy valamikor beteg embereken segíthessek. Tudatosan választottam tanfolyamokat, figyelve arra, hogy az ott szerzett tudásokkal bővíthessem már akkori ismereteimet. Ezután a tibeti energiagyógyító tanfolyamok keltették fel érdeklődésemet. Itt olyan tudásokra tettem szert, amiket az élet szinte minden területén eredményesen használok magam és mások javára. Nagyon fontosnak tartom, hogy megértsem: az egész Világmindenség egy folyamatos létezés és cselekvés, ami megmásíthatatlanul összefügg egymással. Jelentkeztem egy egyéves karma pszichológus tanfolyamra.

Sok betegségre megkapjuk a választ ennek a tudásnak birtokában. Megértjük problémáink forrásait. Megértettem, hogy minden betegség gyógyítható, de nem gyógyítható meg minden ember.
Ezek után szellemgyógyász tanfolyamot végeztem, és megkaptam az államilag elismert oklevelet.

Minél többet tanultam, annál jobban éreztem, menyi mindenre keresek még választ, hogy megértsem a világ működését. Felkeltették az érdeklődésemet Franz Bardon tanításai. Itt sajátítottam el – többek között – a gondoltunkkal végzett munkát. Kiemelném a legfontosabbat, a gondolaturalást és a rezonancia törvényét. A pácienseimnél kiváló eredményeket értem el, rákos betegeknél és sok más gyógyíthatatlannak tartott betegségben szenvedő embereknél.

Pácienseimet nem csak energiával és gondolaturalással kezeltem, de megszabadítottam őket a félelemtől és az önkorlátozó hiedelmeiktől. A félelem, az önkorlátozó gondolatok és hiedelmek, mind alacsony rezgésű energiák által működnek. A pácienseimnek az energetikai rendszerük rezgésének megfelelő szintre történő emelésével egyszerűen megszűnt a félelmük, az önkorlátozó hiedelmeik. Az energia szintjük emelésével folyamatosan megszabadultak a lelki traumáktól, ennek eredménye a teljes lelki és testi gyógyulás!

Egy volt páciensem az utolsó kezelése előtt történt beszélgetésen megkérdezte tőlem:

„Feri, szerinted normális jelenség az életemben, hogy mikor reggel felkelek, minden ok nélkül boldog vagyok?”

Válaszom az volt, hogy: „Igen, ez a normális. Az egészséget, amire vágytál megkaptad, a félelmeid, amik lelkedet gyötörték, már nincsenek! Súlyos lelki traumáidat elengedted, azok megszűntek! A lelked szabad, hát szárnyal. Ne szabj korlátokat álmaidnak, merj nagyokat álmodni és valósítsd meg azokat!” 

A Dimenzionális Hangolás tréninget a tanultak és tapasztalataim alapján hoztam létre, mellyel már, sok ember tapasztalt meg, olyan változást az életében, amit még semmilyen technikával, ilyen könnyen és hatékonyan nem érhető el! A másik szuper dolog ezen a tréningen, hogy a 10 könnyen elvégezhető gyakorlaton kívül semmi más dolgod nincs! Megszabadulsz az energetikai és lelki blokkjaidtól, a gyakorlatok alatt folyamatosan emelkedik a rezgésed, megszabadulsz az önkorlátozó gondolatoktól, félelmektől. Az életed egy magasabb dimenzióban kezd működni, mert magasan rezegsz. Nincsenek félelmek, nincsenek traumák, használod a gondolaturalást, és mivel a vonzás törvénye a rezonancia törvényével együtt képes csak működni, bevonzod amit szeretnél, amire vágysz.

Alternatív gyógyászattal kapcsolatos végzettségeim:

  • Pszi- sebész oklevél
  • Szellemgyógyász oklevél
  • Karmapszichológus diploma
  • Transzperszonális pszichotréner diploma
  • Franz Bardon tanítások elméleti és gyakorlati tanulmányok oklevél
  • Spirituális tanácsadó diploma
  • Pránanadi gyógyító mester oklevél 7. fokozat
  • Reinkarnációs utaztatás oklevél 3+ fokozat
  • Agykontrol tanfolyam
[like]
2019-02-13T11:41:37+00:00 2016/02/26|