Ha középszerű életet akarsz élni, ne olvasd el ezt a cikket…

Nagyon sokan, csak későn ébrednek rá, milyen lehetőségeket hagytak ki az életükből. Megelégednek a középszerű életükkel, középszerű házassággal, munkahellyel. Mert nem mernek dönteni, mert félnek a változástól. Nem ismerik fel saját értékeiket, rejtett képességeiket. Az önkorlátozó gondolatok és félelmeik elhomályosítják tudatukat, ezért nem tudnak élni a változás szabadságával.

Ha engeded, hogy az önkorlátozó gondolataid a változás szabadságától megfosszanak, elveszted a saját belső értékeidet, és a rejtett képességeid soha nem kerülnek a felszínre, hogy azokkal élni tudj! Leéled az középszerű életedet és eltávozol úgy, hogy semmi maradandót nem hagysz magad után.

Pedig voltak értékeid, rejtett képességeid, de féltél a változástól, mert az önkorlátozó gondolataid, félelmeid megfosztottak a szabad választás jogától.

A Dimenzionális Hangolás tréningen megtalálod a választ és a lehetőséget, hogy hogyan változtathatod meg középszerű életedet! A kétnapos tréningen fokozatosan megemelkedik a rezgésed az ott végzett egyszerű gyakorlatoktól és a speciális egymásra épülő zenei hanganyagok hatásától. A rezgésszinted megemelkedik, eltávoznak a tudatodból az önkorlátozó gondolataid és félelmeid, és már soha többé nem lesznek rád hatással! Felszínre kerülnek rejtett képességeid, és már nem leszel középszerű életet élő ember.

Az álmodozás, egy irreális vágy hajszolása helyett, merj álmodni és vonzd be magadnak az ideális jövőt! Már képessé váltál a vonzástörvényének hatékony működtetésére, mert nem akadályoznak a félelmeid és az önkorlátozó hiedelmeid.

2016-04-09T00:13:03+00:00 2016/04/09|