Föld felemelkedése az Ötödik Dimenzióba

A Föld felemelkedésének a folyamata az ötödik dimenzióba, már elkezdődött. 

Ez egy nagyon jelentős rezgésszint emelkedéssel indult el, ami kihat az egész Földre és annak minden egyes élőlényére. Jeleket már látni lehet, csak nyitott szemmel kell járnunk a világban. Minden ember egy sokkal magasabb energia és tudatszintre fog emelkedni.

Eljön majd az idő, amikor nem a szürke munkás hétköznapok, önző érdekek, szeretetnélküli magányos érzések, az anyagi javak felhalmozása, a stresszes élet és sok esetben a depresszió már nem fogja irányítani a mindennapjainkat. Az állatoknál már most elkezdődött, számos példát láthatunk ahol meglepő szituációkban bizonyítják az állatok az összetartozást és a szeretetet. Például egy óriás medve kimenti a vízben fuldokló varjút vagy egy háziállat játszik vadonélő állattal a gazda legnagyobb meglepetésére.

Akiknek a legnehezebb lesz ezt a folyamatot, változást átélni az maga az ember. Miért? Mert a Földön az embereknek a legnagyobb az egója! Makacsul ragaszkodik a berögződött rossz szokásaihoz, feleslegessé vált dolgaihoz, a múlt és jelenbeli sérelmeihez, folyamatos rettegésben él a be nem következett jövő miatt, és nem képes elengedni a dolgokat, amik nem építik, sőt inkább szenvedést okoznak neki.

Azok az emberek, akik tudják, hogy rezgésszintük növelésével túl tudnak lépni a régi fájdalmakon, traumákon, félelmeken szabaddá válnak minden olyan tehertől, amit nap mint, nap cipelnek. Ők már elkezdtek magasabb tudásszintre lépni, már jó úton járnak, hogy elérjék a beteljesülést.

Ennek a változásnak az elérésében és megélésben segít Neked a Dimenzionális Hangolás 2 napos tréning. Készen állsz a változásra? Akkor jelentkezz!

2016-04-13T19:37:44+00:00 2016/04/13|