Energia és lelki blokkjaink

EnergiaEnergia blokkok az energetikai rendszerünk nem megfelelő működése által jönnek létre. Az emberek 60 – 70 % -ánál tapasztaltam energia blokkokat.

A lélek és az energetikai rendszerünk szorosan kapcsolódik egymáshoz, a legtöbb esetben ezeket a lelki blokkokat különböző lelki sérülések hozzák létre. Mivel a lelket az energetikai rendszerünkön keresztül tudjuk hatékonyan kezelni, így elsősorban az energia blokkokat kell megszűntetni.

A Dimenzionális hangolás tréningen megfelelő légzéstechnika és csakratisztító zenei hanganyag együttes alkalmazásával, megszűnnek az energia blokkok, azaz a csakrák és az energia csatornák szabadon és tisztán működnek tovább. Így már fel tudjuk venni a kozmoszból jövő energiát a csakráinkon keresztül. Sok betegség esetén jelentősen gyorsabban beindul az öngyógyulás folyamata az energetikai blokkok oldása után.

Lelki blokkok – az energia blokkokkal ellentétben – mindenkinek van!

Sokat halljuk, hogy gondolkodj pozitívan! A magunk módján meg is teszünk ezért mindent, még is a lélekben ott rejtőzik a szorongató, fojtogató érzés. A félelem, amit sokszor meg sem tudunk nevezni, az önbizalomhiány és még sorolhatnám… A lelki blokkok mélyen gyökereznek. Vannak, amelyeket ebben az életben „szereztünk” vagy születésünkkor keletkezett. Vannak, amelyeket előző életeinkből hoztunk magunkkal.

Az elme rengeteg  hiedelmet hordoz, amelyekben lehetnek olyanok is, amik korlátozzák az öröm kialakulását és a boldog kiteljesedést. Az élet megélése során minden ember szerezhet lelki blokkokat, amik megakadályozhatják a továbbhaladás útját.

Ezek a fel nem dolgozott “lenyomatok” ott bújnak az emberi mély tudatban a megfelelő pillanatra várva, és mint  hátráltató tényező elénk állnak újból és újból. Egészen addig, amíg fel nem oldjuk a blokkjainkat.Energia

Nagyon sokszor tapasztalom a gyermekkorban elszenvedett traumák kihatását a felnőttkori életre. Ha a blokkoktól megszabadulunk, akkor fellélegzik a lélek és a negatív élmények már nem befolyásolják életünket.

Tréningeken hallottam, főleg férfitársaimtól: „Nekem nincsenek lelki blokkjaim!” Annak érdekében, hogy ezt a kijelentését bizonyítsa, mindent meg is tett, hogy elkerülje a blokkok oldásával járó sírást. Ő rá, kifejezetten figyeltem! Észrevettem, mikor már közel járt az oldáshoz, csökkentett a légzés technika intenzivitásán, sőt meg is állt többször! Ekkor mellé térdeltem és biztattam a gyakorlat intenzívebb végzésében! Párperc múlva beindult a lelki blokkoldás, ráadásul elég intenzíven! A tréning végén körbeszélgetéskor hihetetlen érzésekről és megkönnyebbülésről beszélt, és végül a biztatást is megköszönte!

[like]
2017-04-26T20:00:13+00:00 2016/02/26|