Emelt szintű 1 napos Dimenzionális Hangolás tréning

A siker, gazdagság és a jólét elérése

Mindezeket csak a vonzás törvényének működtetésével hozhatod be magadnak! A legtöbb sikeres üzletember ezt egész jól működteti, de nem tudatosan, éppen ezért nagyobb a kockázata az elbukásnak!

Semmilyen negatív, váratlan fordulat nem vethet vissza

Vonzástörvényét a rezgés törvényével együtt tudod akadály nélkül működtetni! Ha magas szinten rezegsz, az önkorlátozó gondolatok, félelmek eltávoznak a tudatodból! Elsajátítod a gondolaturalást, egyszerűen nem tudsz veszíteni!

Kiiktatja az önkorlátozó gondolatokat és hiedelmeidet

Bármennyire váratlanul ér egy negatív változás, Te egy újabb lehetőséget fogsz fel fedezni a változásban! Sokan vannak, akik úgy gondolkodnak, én már sikeres ember vagyok, már nincs szükségem a fejlődésre! Az elbukásnak a veszélyével játszanak ezek az emberek!

Párkapcsolat

Könnyebben megtalálod a párod, ha magasabb szinten rezegsz. A magasabb rezgésnek köszönhetően a kisugárzásod is sokkal pozitívabb lesz, és sikeresen fogod bevonzani azt az embert, akivel az életed szívesen leélnéd.

Tekintsd meg a 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolás tapasztalatokról készült videónkat! A videóban elmondják a résztvevők, az átélt változásokat, a tapasztalataikat, aminek hatására egy magasabb tudatszinten, lelkileg és testileg, egészségesen élhetik tovább az életüket.

 

A videóban csak azok a résztvevők szerepelnek, akiktől a rendezvény előtt beleegyezést kaptunk.

Sokan azt gondolják, hogy ez egy nehéz folyamat… Ha te is közéjük tartozol, akkor fantasztikus hírem van a számodra!

Ezek a mély lelki és energetikai blokkok bárki számára feloldhatók, ráadásul egyszerű, de annál hatásosabb technikákkal, amiket mindenki meg tud tanulni!

Milyen érzés lenne, ha a félelem, ami leblokkol, egész egyszerűen eltűnne? Félelem nélküli élet, gondolkodtál már azon milyen lesz úgy élned? Nincsenek félelmeid, nem akadályoznak meg téged a cselekvésben! Milyen érzés lenne, ha a régi hiedelmeid egy csapásra megerősítő pozitív gondolatokká változnának át? Amelyek segítenek elérni a célodat és nem akadályoznak benne? Döntened neked kell! El akarsz érni ekkora változást az életedben, hihetetlenül gyorsan, és maradandóan?

Vegyél részt a Dimenzionális Hangolás egész napos egyedülálló tréningjénés oldd fel lelki és energetikai blokkjaidat és félelmeidet véglegesen!

Hogyan tudod végleg megszüntetni lelki blokkjaidat?

#1 lépés

Engedd el a sérelmeidet! A téged ért korábbi sérelmek miatt hajlamos lehetsz egy páncélt magad köré vonni, ami nem a védelmet nyújtja számodra, hanem hátráltat.

#2 lépés

Emeld a rezgésszinted, és ezzel egy időben oldódnak energetikai blokkjaid is, melyet tudatalattid hozott létre a páncélzatod megépítéséhez!

#3 lépés

Oldd fel a lelki blokkjaid, amik megakadályoztak abban, hogy azt tehesd, amit szeretnél, hogy szabadnak és boldognak érezhesd magad.

Mi történik a tréning napján?

A tréningen a fő gyakorlatok között egymásra épülő csodálatos zenei hanganyagokat fogtok hallgatni, miközben pihentek, ami tovább emeli a rezgéseteket és oldja a blokkjaitokat is!

 • A tréning alatt részletesen elmagyarázzuk, hogyan végezd a gyakorlatokat
 • Csakratisztító zene mellett meg fogod tapasztalni jótékony hatásait a gyakorlatnak, már a helyszínen
 • Bizonyos lelki blokkjaid már akár egy alkalom után is feloldódhatnak
 • Nőni fog az energia szinted és szuperül fogod érezni magad utána
 • A tréning után otthon is el tudod majd végezni a gyakorlatokat

Ebben a három lépésben segítünk neked a Dimenzionális Hangolás 1 napos tréningjén!

Részt veszek az emelt szintű tréningen!

Ha életedet szeretnéd egy boldogabb és gazdagabb tudatszinten megélni, érdemes eljönnöd a tréningre!

Van egy egyszerű, de annál hatásosabb rezgésszint emelő légzéstechnika, amit ha megfelelően végzel és rendszeresen gyakorlod, akkor megszabadíthatod magad a gyötrő lelki és energetikai blokkjaidtól.

A PROGRAM TEMATIKÁJA

Érkezés: 7:30 – ig csomagok lepakolása a teremben elhelyezett székekre, elhelyezkedés, ráhangolódás a tréningre.


8:00 – 9:00 Előadás a Dimenzionális Hangolás technikáról, hatásairól és működési elvéről


9:00 – 9:15 – ig Toalett szünet 15 perc

9:20 – 11:20 – ig 2-órás légzésgyakorlat egy speciális csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával alvómaszkban. A légzésgyakorlat után 11: 50 –ig levezető pihentető zene fog szólni.

11:55 – 12:10 – ig Toalett szünet 15 perc

12:15 – 12:45 – ig Egymásra épülő rezgésszint emelő zenei hanganyag hallgatása alvómaszkban.

12:50 – 13:20 – ig Ebédidő 30 perc

13:25 – 13:55 – ig Második típusú egymásra épülő rezgésszint emelő zenei hanganyag hallgatása alvómaszkban

14:00 – 14:20 – ig Toalett szünet 20 perc

14:25 – 16:25 – ig 2-órás légzésgyakorlat egy speciális csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával alvómaszkban. Légzésgyakorlat után 16: 55 – ig pihentető, levezető zene, 30 perc.

17:00 – 17:15 – ig Toalett szünet 15 perc

17:20 – 18:20 – ig 1 órás Légzésgyakorlat egy speciális csakratisztitó zenei hanganyag együttes hallgatásával alvómaszkban. Légzésgyakorlat után 18:50 – ig pihentető, levezető zene.

19:00 Körbeszélgetés – ahol megosztjuk egymás között az átélt élményeket és tapasztalatokat.

A gyakorlatok között 15-20 perces szünetek vannak.

Mit hozz magaddal?

 • Felfújható vagy hordozható matracot, amire szívesen fekszel
 • Egy kispárnát a fejed alá
 • 2 db vékony takarót, ha van javaslunk egy hálózsákot is (negatív energiák eltávozása során, nagyobb lehet a hidegérzet)
 • Egy üveg vizet
 • Papírzsebkendőt
 • Ebédre valamilyen húsmentes, könnyű ételt
Részt veszek az emelt szintű tréningen!

Kiss D Ferenc

20 éves koromban kezdtem el foglalkozni az ezoterika világával. Tudtam, hogy a világ nem csak a látható, kézzel megfogható valóságból áll. Éreztem, hogy ezeken túl lennie kell valaminek, ami sokkal magasabb rendű. Ami itt van bennünk, köztünk, körülvesz minket és ott van mindenben. 28 év spirituális kutatás és képzés és 15 év gyógyítói tapasztalat van a hátam mögött.

Ismerem az univerzum törvényeit, ami egyszerű és igazságos. Hiszek a reinkarnációban és ismerem a Karma, avagy az Ok és Okozat törvényeit. Tudom, hogy a saját sorsunkat mi magunk irányítjuk. A világon senki semmit nem birtokolhat, minden itt marad, amikor távozunk. Kizárólag saját felismeréseinket vihetjük magunkkal, ezért is éltünk. Életünk értelme a fejlődés és a jelen és az előző életeinkben felhalmozott karmák felismerése és feloldása.

Az emelt szintű egynapos Dimenzionális Hangolás díja
50.000 Ft helyett
korlátozott ideig: 29.970 Ft

100% pénzvisszafizetési garancia

Teljes szívünkből hiszünk benne, hogy amit megmutatunk neked, az annyira erőteljes és hasznos lesz a számodra, hogy garanciát vállalunk arra, hogy teljesen elégedett leszel a tréning végén. Ha mégsem így lenne, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a tréning teljes árát számodra. Így gyakorlatilag kockázat nélkül vehetsz részt az emelt szintű egynapos Dimenzionális Hangolás tréningen.

Részt veszek az emelt szintű tréningen!

Ők már kipróbálták

Szücs Tamás Zoltánné

Nagyon izgultam a Dimenzionális Hangolás tréning előtt, de nagyon vártam.


Az eredmény nem maradt el.


Lássuk csak:


– hazafelé menet éreztem, hogy nagyon elfáradtam, hiszen teljes gőzzel csináltam végig, de mégis éreztem egyfajta boldogságérzést, melegség érzést.
– örültem a látomásoknak, mely a tenger mélyén kezdődött, és a felszínen végződött, hatalmas élmény volt a számomra jelentése!
– sokkal erősebb a belső intuícióm.
– megjött a hiányzó láncszem, mely az eddig csak elraktározott tudást, egységgé teremtette.
– hihetetlen könnyedség van a mellkasomba, hasamba, mely másnap már jelentkezett és meg is maradt.
– sokszor magamon csodálkozom, hogy miket mondok, nem tudom honnan, csak egyszerűen tudom a választ. Sokszor elmosolygok ezen.
– Máshogy nézek emberekre, tárgyakra, pillanatokra.
– Megélem a pillanat boldogságát.
– Más lett az értékrendem.
– Óriási lett a hitem.
– Boldog vagyok.
– Jobban szeretnek körülöttem, lenni az emberek.
– hiszek abba, hogy a lelki és fizikai gyógyulásomhoz hozzájárult nagymértékben.
– Hatalmas erőt hozott ki belőlem.

Szücs Tamás Zoltánné
Varga Katica

Szívesen megosztom Veletek az 1 napos tréningen átélt történetemet, tapasztalatomat, bízva abban, hogy ezzel másoknak is segítek.


Az egynapos tréningen 3 légzésgyakorlat volt, az első légzésgyakorlatot szépen elvégeztem, minden rendben volt, jól éreztem magam és vidám voltam.


A második légzésgyakorlat során erős zokogásban törtem ki, mely komoly érzelmi oldást eredményezett, majd fizikális oldás is megjelent egyben a karomban és a lábamban.


A segítők azonnal ott voltak körülöttem és teljes odaadással tették a dolgukat, hogy még hatékonyabb legyen az oldásom. Majd egy kis idő múltán önállósodott a bokám, térdem, csípőm, vállam és nyakam, elkezdődött egy öngyógyító művelet, melyet én „tornagyakorlatnak „ neveztem el.


Kívülállóként láttam magam, aki gyógyítja önmagát. Nagyon meglepődtem.


Hagytam, történjen az, aminek történnie kell. Majd az aktív légzésgyakorlat után, egy nagyon szép és kellemes levezető zene hatására látomásom volt (ez privát üzenet számomra).


A harmadik légzésgyakorlat alatt szintén előjött a sírásos oldás, de már enyhébb változatban, viszont a csontszerkezeti és ízületi gyógyítás az tovább működött, különböző tornagyakorlatokat, műveleteket hajtottam végre, nagyon érdekes megtapasztalás volt.


Itt is volt levezető kellemes zene és a látomásom újra megjelent, szinte megerősítve az előzőt, mert ugyan azt láttam.


Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt átélhettem, mert ez nagyon egyedi, mindenkinek a saját számára ad jobb megoldást és választ az életére vonatkozóan.Ezt csak abban az esetben tudod megtapasztalni, ha saját magad átéled!

Varga Katica
További beszámolók +
Volánszki Krisztina

Részemről is nagyon nagy élmény volt részt venni az előző Dimenzionális Hangolás tréningen. Azóta az életemben rengeteg változás indult el, felgyorsult az életem és önmagam megértése, megismerése. Óriási mértékben nőtt bennem az elfogadás minden és mindenki iránt. Akit érdekel ki is Ő valójában annak javaslom ezt a tréninget.... ez azt hiszem a leggyorsabb és legradikálisabb út ehhez. Én mindenképp ott leszek a következőn is.


Volánszki Krisztina
Ocsovai Zoltán

Nagyon jó tapasztalataim vannak a tréninggel kapcsolatban. Úgy érzem sikerült megszabadulni a régi sérelmektől, és így felszabadultabban tudom élni az életem. A tudatalattiból, ha sikerül a téves hiedelmeket, programokat, félelmeket kiszedni, az a dolog csak jó lehet. Minden, amivel találkozunk, abban segít, hogy az utunkat járjuk, találkozzunk önmagunkkal. Mindenki útja egyedi, egy dolgunk van, hogy örömöt találjunk mindenben (a mindenségben). A világunk így tágul ki, és a megoldó képességünk megsokszorozódik, mert a félelem eltűnik.


Ocsovai Zoltán
Stolcné Horváth Éva

Nagyszerű élményt nyújtott a tréning. Legjobb módszer a lelki blokkok feloldására. Hatalmas energiák szabadultak fel, és részemről óriási szeretetet lehet érezni, és áramoltatni az emberek felé. Erősítette az intuíciómat, ami számomra nagyon fontos. Mindenkinek ajánlom!


Stolcné Horváth Éva

A rendezvény időpontja

2019. június 08.

8:00 - 19:30

Helyszín: Lurdy Ház l. emelet Konferenciaközpont 4-es terem
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.