Egy férfi a tréning alatt, gátat és félelmet leküzdve megkérte kedvese kezét!

Legújabb eset a gátak és félelmek lebontásáról. Mind ez, csak egy 3 órás workshoppon történt! Képzeljétek el, milyen hatása van a 2 napos tréningnek!

Dimenzionális hangolás légzésgyakorlat workshop 2016. 03.30. Budapest VI. ker. Dessewffy u. 53.

Nagyon sokan megosztották velünk a tapasztalataikat és az élményeiket, a blokkoldásokról és a félelmek kiiktatásokról!

Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést, és a résztvevők nyitottságát! Nagyszerű társaság volt!

Hat résztvevő vállalta a nyilvános beszámolót, a többi résztvevő egymás között osztotta meg, a nem mindennapi élményeit.

Mikor szünetet tartottunk, nem tudtam tenni két lépést anélkül, hogy valaki meg ne állított volna és kérdéseik ne záporoztak volna az élményeik megértésének érdekében.

Egy esetet ki kell, hogy emeljek: a pódiumhoz lépett egy negyvenes férfi, hogy az élményeit megosztja a többi résztvevővel is.

Miután beszámolt az élményéről, megkérdeztem, közzé tehetem-e a Dimenzionális hangolás weboldalunkon!

Erre engedélyt kaptam, sőt megígérte levélben leírja nekem az általa megélt tapasztalatokat!

Íme, a levél:

„Kedves Ferenc!

Fantasztikus élményben volt részem a tréningen.

Mindenféle elvárás és előítélet nélkül érkeztem, a hatás minden képzeletemet felülmúlta. Úgy gondoltam, hogy le is írom, amíg nem halványulnak el az érzések.

Az eredményessége örökké emlékezetes marad.

Először, csak a szám kiszáradását éreztem a gyors légzés miatt, és sok idő telt el addig, amíg kezdtem elszakadni az engem körül vevő világtól. A végtagjaim elkezdtek bizseregni és mintha, egy másik dimenzióba kerültem volna. Végig tudatomnál voltam, érzékeltem a külvilágot, de valahol másutt jártam. A kezeim a zene dallamára valódi táncba kezdtek és végig kitartottak. A bizsergés teljesen átjárta minden porcikámat a kis lábam ujjától a fejem tetejéig.

Tökéletes nyugalom, harmónia és kiegyensúlyozottság kerített hatalmába. Egyfajta egység élmény, egy vagyok az univerzummal, átéreztem a teremtő lényegét, én Ő benne vagyok és Ő én bennem, minden teljes. Úgy éreztem, hogy megvilágosodtam. Megszűnt az EGO, csak a boldogság járt át. Azt éreztem, hogy szeretek minden embert és magamhoz ölelem az egész világot.

Megtaláltam az életem értelmét, a kérdéseimre és problémámra választ kaptam. 

Minden könnyű és egyszerű, nincsenek gátak és félelmek. A saját utamat tudom járni, ami a magam és mások gyógyítása.

A kedvesemmel boldog leszek, vele leszek teljes, és nyugodtan összeköthetem vele az életemet. Tudtam, hogy amint visszatérek a materiális világba, megkérem a kezét.

Így is tettem, amint kinyitottam a szememet, oldalra feküdtem, átöleltem és megkérdeztem, lesz-e a feleségem és Ő igent mondott.  

Azt gondoltam, hogy az élményeimet megosztom a többi résztvevővel is, mert ezt a mennyei boldogságot Ők is megtapasztalhatják és kívánom nekik, hogy Ők is jussanak el oda, ahol én jártam.

Sohasem hittem, hogy létezik ilyesmi, most már tudom, hogy van.

Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki, és legyen olyan élményben része, mint amilyenben nekem volt.   

Szeretettel: Zoltán”

Ha szeretnéd te is kipróbálni a 3 órás Légzésgyakorlat Workshopot, ezen a linken megteheted!

Várunk sok szeretettel! 🙂

2016-05-03T00:38:08+00:00 2016/05/03|