DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS TRÉNING NAGY HATÁSFOKÚ GYÓGYÍTÓ EREJE AZ ENERGETIKAI RENDSZERÜNKRE!

(A kép alkotója: Alex Grey)

 

A Dimenzionális hangolás tréninget, azért hoztam létre, mert olyan tartós változást képes az ember életében eredményezni, amit tudomásom szerint semmilyen másik technika ilyen könnyen és hatékonyan nem tud!

Az embernek és minden más élőlénynek, még a növényeknek is igen bonyolult energetikai rendszere van. Ami a lényeg, ez nem csak úgy van, hogy tudomásul vesszük és kész! Meg kell ismerni, és el kell fogadni, hogy az egészségünk, a lélek és a test normális működése az energetikai rendszerünkön múlik.

Mindenkinek tudnia kellene, hogy az energetikai rendszerünk, legalább annyira fontos, bonyolult és összetett, mint az agyunk. Az energia rendszerünk csakrákból és milliónyi energia csatornákból tevődik össze. Ezek a kis csatornák, mint az idegszálak, behálózzák az egész testet, minden szervet és minden csontunkat. Ha megbetegszünk, minden esetben bármilyen betegségről legyen is szó, az energetikai rendszerünk nem működik megfelelően. A lélek és a test nem kap megfelelő minőségű és mennyiségű energiát, és így a lélek és a test nem képes tovább egészségesen működni, ezáltal létre jön egy betegség!

A hivatalos orvostudomány egyelőre még nem foglakozik az energetikai rendszerünk működésével és a betegségek lelki háttereivel, ezért csak a gyógyszeres kezelést alkalmazzák.  A gyógyszerekkel viszont nem érik el az energetikai rendszerünk helyreállítását, ami a betegség forrása! Ezzel szemben a gyógyszerek sok káros hatása miatt rombolják a szervezetet, az energetikai rendszerünkben pedig, energia blokkokat hoznak létre. Az energia blokkok hatására a fizikai testben rövid idő alatt valamilyen betegség alakul ki. Az energetikai gyógyászattal visszaállítható az energetikai rendszerünk egészséges működése a teljes testben, és létrejön a gyógyulás testben és lélekben is egyaránt.

A könnyebb megértés érdekében, lentebb mellékelek egy képet az ember energetikai rendszerének működéséről!

Amennyiben érdekesnek találtad az írásomat, térj vissza rendszeresen, mert ebben a témában egy sorozatot indítok el, amelyben bővebb betekintést nyerhetsz az ember, az állatok és a növények energetikai rendszer működéséről!

A Dimenzionális Hangolás technikának köszönhetően, már az első tréningen megtapasztalhatod az energetikai tested működését, akár hittél benne idáig, akár nem!

Kiss D Ferenc pszi-sebész terapeuta, prána gyógyító mester

 

JELENTKEZÉSEDET AZ ALÁBBI LINKEKEN TEHETED MEG:

Jelentkezem a D.H. Alapozó tréningre:https://dimenzionalishangolas.hu/alapozo-trening/

Jelentkezem az 1 Napos tréningre: https://dimenzionalishangolas.hu/elj-blokkok-es-felelmek-nelkul/

Jelentkezem a 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolás Haladó tréningre, már elvégeztem a D.H. Alapozó és az 1 Napos tréninget:https://dimenzionalishangolas.hu/trening/

 

 

2018-01-24T13:33:25+00:00 2017/10/26|