Dimenzionális Hangolás egy magasabb tudatszintre

A hangolás nem más, mint a rezgésszintünk emelése. Kutatások bizonyítják az emberek átlag rezgésszintje 207 hertz. Ez igen alacsony. Miért?  Mert az ember 200 hertz rezgésszint felett kezdi megérteni és elfogadni, hogy a saját sorsáért ő maga felelős! Ezen a rezgésszinten kezded meg Te is a tudatos életedet. És jó esetben tudatosan elkezdesz dolgozni életed javításán.

Tovább haladva rájössz, minél tudatosabban éled meg a mindennapi eseményeidet, szemléled önmagad és mások életét, igyekszel minden feladatodat tudatosan végezni, annál magasabb rezgésszinten működsz. Ekkor, már jó úton jársz, és hamarosan észleled az eddig meg nem tapasztalt sikereidet, kigyógyulsz a betegségeidből, szinte segítség nélkül. Másként kezded szemlélni az körületted levő világot, nyitottabbá válsz, és ekkor válsz képessé arra is, hogy befogadj olyan dolgokat, amit idáig még meg sem láttál. Jobbnak és szebbnek kezded látni a világot.

Miért történt ez veled? Mert a rezgésszinted emelkedett, már meghaladta a 207 – es átlagos hertz számot. Sok új dolgokat tapasztaltál meg. Az ok és okozat törvénye felgyorsult, úgy gondolhatod, hogy véletlen, de az élet egyszerűen eléd tol olyan tanításokat, ahol emelheted tovább, de sokkal nagyobb ütemben és minőségben a rezgésszintedet. Azért, mert még nagyobb fejlődésre vágysz. Késztet az ok és okozat törvénye, mert mindenkinek ott van a jövőjében, hogy folyamatosan emeld a tudatszintedet, hogy fejlődj és egyre magasabb tudatszinten élj meg mindent az életedben: a munkát, amit már örömmel végzel, a baráti és családi kapcsolatodat, ahol a szeretet magától áramlik!

Javaslok egy kísérletet: étkezés előtt, az első pár kanál levest fogyaszd el tudatosan. Hogyan csináld? Lassítsd el magad, figyelj oda minden érzékszervedre, tartsd tovább a szádban az ételt, járja körbe a szád belsejét és lassan nyeld le. Ezt követően, fogyassz el egy másik kanál ételt, de ezt már rutinossággal, mint amint azt már megszoktad. Figyeld meg, hogy az első kanál étel, vagy a második kanál étel volt a finomabb!

Ez egy kis játék volt, hogy megértsd a tudatosság működését!

Már beszéltem neked a munkáról, a baráti és családi kapcsolatodról is, amit egyre magasabb tudatszinten, már boldogan élsz meg. Ezt akkor tapasztalod, amikor már 250 herz fölött van a rezgésszinted. Most a párkapcsolatodról szeretnék neked írni. Tudatos szintre emelve, sokkal jobban áramlik a szerelem energiája, szinte megállás nélkül kering körülöttünk, bennünk és összefon minket. Ez a tudatos szerelem, minél magasabb rezgésszinten éled meg, annál csodálatosabb szeretetet és örömöket fogtok megélni együtt!

Vége? Nem, nincs még vége, folytatom egy kis idő múlva.

Kiss D Ferenc

2019-02-13T11:25:59+00:00 2017/02/02|