A DIMENZIONÁLIS HANGOLÁS, EGY MAGASABB TUDATSZINTRE VALÓ EMELKEDÉSI FOLYAMAT

Ha már ebben a folyamatban benne vagy, már magasabb szinteken rezegsz. A magasabb szinteken: 250 hertz pártatlanság (már nincs ítélet), 310 hertz hajlandóság (a hajlandóság azt jelenti, hogy az illető leküzdötte az élettel szembeni ellenállását, és elkötelezetté vált a részvétel iránt), 350 hertz elfogadás (ezen a tudatiszinten jelentős átalakulás megy végbe, amint az egyén megérti: ő maga a forrása és egyben teremtője is élete létélményének). Önmegvalósításról van szó. Az igazi önvalóhoz való eljutás legkönnyebb útja, az alázat és a mindenkire sugárzó szeretet. Kitartással és alázattal, a legmagasabb célért fogsz dolgozni tovább a rezgésed emelésén, illetve a lelked fejlődésén, – ami végtelen, amiért születtél! A tökéletesség elérésének folyamatában légy türelmes magadhoz! A tökéletességre, csak törekedni tudunk, de elérni soha! Ez az egész univerzumra érvényes!

Kérdezhetnéd, akkor minek van szükségünk fejlődésre, a tökéletességre való törekvésre!

Barátom azért, mert nem mindegy, milyen szinten vagy fejlett!

Rezgésed működhet 200 hertz alatt, és élhetsz nyomorúságban vagy betegségben, szegénységben! 200 hertz alatt nem magadat hibáztatod, hanem az egész világot!

Ha elérted ezt a 200-as értéket, – aminél az ember kezdi megérteni, hogy a saját életéért, csakis ő maga a felelős – akkor az élet eléd tár olyan lehetőségeket, amelyekkel pótolhatod azt a lehetőséget, ami eddig nem volt!

Fontos, ne halaszd el ezeket a lehetőségeket! Ne sajnálj időt és áldozatot! Mert ha ezekkel a lehetőségekkel nem élsz, az életedet ugyanolyan szinten fogod élni, mint eddig!

Az életedet Te teszed jobbá, ne másoktól várd el! A karmád a Te karmád, neked kell azokat feloldani. Segítséget nem kapsz hozzá, de útmutatást igen is kaphatsz! Ha útmutatást kapsz, hát akkor értékeld, és légy hálás és alázattal fogadd el! Mindezt, azért mondom el neked, mert ha nem vagy rest foglalkozni a saját fejlődéseddel, elérhetsz olyan magas rezgésszintet, hogy már számodra ismeretlen lesz a betegség, a szegénység, a kishitűség és a félelem!

Eléred a szeretet létállapotát: ez a világhoz való viszonyulás megbocsátó, gondoskodó és támogató módja. A szeretet nem intellektuális jellegű, nem az elméből fakad, hanem a szívből sugárzik. Indítékai tisztaságának köszönhetően képes arra, hogy másokat felemeljen, és nagy dolgokat vigyen véghez.

Már ekkor, nem csak magadat emeled a tudatosság magas szintjére, de magaddal emelhetsz másokat is, csupán a jelenléteddel!

És úgy fogsz működni, mint az avatár! A küldetésed az, hogy a fejlődést felgyorsítsd a világban. Az ember 1000 hertzen tud működni, ez a legmagasabban rezgésszám, amit elbír a fizikai test.

10 millióból 1 ember működik, ilyen magas szinten. Ekkor, már a világnak segítesz a felemelkedésben. Innen, már az inkarnációs körforgásból, a szabad akarat elhatározásából kiléphetsz, vagy mint világtanító mester segítheted az emberiség felemelkedését.
Kiss D Ferenc

2018-01-24T13:44:29+00:00 2017/04/07|