A boldogsághoz vezető út titka voltaképpen az elhatározás, az erőfeszítés és az idő.

Minden ember szeretné az életét egy boldogabb minőségben élni, csak nem mindenki teszi meg azt a bizonyos első lépést amivel élhetne, pedig a lehetőség mindenki számára megvan, akár hisz benne, akár nem!

Az élet számtalanul feltár előtted újabb és újabb lehetőségeket, hogy jobbá tehesd azt az életet, amiben élsz, hogy megváltoztasd a jövődet, ami előtted áll!

Nagyon sok embert csodálva nézel, milyen sikeresesek, milyen boldogok, akik kisseb nagyobb sikereket értek el. Nem értitek, nem tudjátok, miért történt ez velük, és veletek miért nem.

Ők kiváltságosak, azt gondolod. Nekik az a sorsuk, hogy boldogok legyenek és gazdagok? A Te sorsod az lenne, hogy boldogtalanul és szegényen éld le az életed? Azt mondod, ebbe bele kell törődni, és végig szenveded az egész életet!

Te azt mondod, két féle ember van: aki boldogan és gazdagon él, vagy aki boldogtalanul és szegényen!

Én is azt mondom neked, hogy valóban két féle ember él a földön: vannak, akik kezükbe veszik a sorsuk irányítását, és élnek az élet adta lehetőségekkel, és elhatározzák, hogy a boldogsághoz vezető útra lépnek! Az erőfeszítésektől sem félnek, és az időt sem sajnálják maguktól!

A másik ember az, aki nem mer kilépni a képzeletbeli komfortzónájából, fél a változástól, fél minden új dologtól, nem tudja, hogy a változások nélkül nincs semmilyen fejlődési lehetőség!

Voltaképpen hiányzik az elhatározás, az erőfeszítés és az idő, az akarat! Mindezek helyett ott van a tudatalatti mélyén a félelem, a sok-sok önkorlátozó gondolat: „Én erre úgysem vagyok képes, nincs elég időm.” És még sorolhatnám az önkorlátozó gondolatokat.

De tudod, mit? Írd Te össze magadnak, hogy milyen önkorlátozó gondolatok akadályoznak téged az előrejutásban! Már az a felismerés is segít Téged, egy kis önvizsgálattal ötvözve.

Gondold át az egész életed! Milyen sok lehetőséget hagytál ki az életedből, mert engedted, hogy az élet sodorjon?

Vedd kezedbe az életed irányítását! A sorsod legyen a Te kezedben, végre tedd meg az első lépést! Szabadulj meg a félelmektől, az önkorlátozó gondolatoktól, emelj a rezgéseden, és a vonzás törvényét már Te is sikeresen működteted, és nem telik el sok idő AZ EMBEREK AZT MONDJÁK RÓLAD, TE IS BOLDOG ÉS GAZDAG EMBER VAGY!

2016-06-20T15:42:51+00:00 2016/06/13|