Belsőnkben szunnyadó csodatévő hatalom felszabadítása

 A gyógyítói munkám során azt tapasztalom, hogy aki szorgalmasan alkalmazza a módszereket, törvényeket a tudatalatti megismerésére, rejtett energiaforrásként való alkalmazására az élete területén, az nemtől, kortól függetlenül csodatévő hatalomra tesz szert.

A pácienseimnél minden esetben igyekszem elérni, hogy ne legyen betegségtudatuk.

Mert, ha betegként tekintenek magukra, például beszéljünk egy rákos daganatról a testben, ez a tudat egyre jobban beépül a tudatalattiba, ez által, mint egy negatív program működik. Ez persze nem könnyű mert, hát ott van az orvosi zárójelentés fehéren feketén, és az onkológus sem biztatott semmi jóval! Ettől már csak az rosszabb, ha a környezetünkben is sokan ismerik a problémánkat, így azokban az emberekben kiváltott negatív rezgés is hat rájuk. A pácienseimet megtanítom arra, hogy soha ne gondoljanak magukra úgy, mint egy beteg emberre! Érzelmeink tudatos használatával, irányításával, mivel érzelmeink az üzemanyaga a tudatalattinknak, így az úgy működik amilyen „üzemanyagot” adunk neki. Képzeljék el egészségesnek magukat naponta, minél többet gondoljanak arra, hogy tökéletesen egészségesek. Beszéljék meg a családjukkal is, hogy ők is gondolkodjanak így sőt, ha egy ismerősük megkérdezi, hogy van, mondják, hogy: Tökéletesen jól vagyok! Kérem, ezt ne fogják fel hazugságnak! Mert ezzel elültetnek egy pozitív programot az ismerősük tudatalattijába, amit aztán ő is tovább ad másoknak, akikben tovább terjed ez a program, ami önt elősegíti a gyógyulásban.

A tudatalattink világa elsőre, amíg nem ismerjük meg, egy igazán rejtelmes, titokzatos helynek tűnik. Mindent elraktároz, amit megtapasztalunk, és mindenféle szűrőn keresztül beengedi otthonába élményeinket, tapasztalatainkat nem téve különbséget jó és rossz között.

Amit belső-, külső érzékszerveinkkel hallunk, tapintunk, érzékelünk, gondolunk, érzünk, az mind bekerül a tudatalattinkba, és egy igen egyszerű elv alapján fontossági sorrendet képez.  Ez az elv pedig nem más, mint a gyakoriság, ismétlődés és a hozzákapcsolódó érzelmek fontosságának összessége. Minél gyakrabban tapasztalunk, látunk, hallunk, érzünk stb. valamit, azt annál fontosabbnak fogja értékelni a tudatalattink (legyen az az elménk számára bármennyire is haszontalan, jelentéktelen dolog), illetve minél mélyebb, erőteljesebb nyomot hagy bennünk egy adott tapasztalat (pl. erős érzelmeket kiváltó esemény), az szintén egy kiemelt helyre kerül a tudatalattinkban.

Életünk egyéb területén is ugyan így működik ez az elv, pl. ha többször halljuk a szüleinktől, hogy milyen lusták, semmirekellőek, buták vagy éppen milyen szorgalmasak, talpra esettek, intelligensek vagyunk, az beépül a tudatalattinkba, és meghatározza életünk folyását. Mélyebb hatást gyakorol  ránk, ha ez ráadásul egy számunkra tekintélyes személy szájából hangzik el. Tekintélyes személy alatt azt értem, hogy olyan ember, aki számunkra fontos és befolyással bír a lelkünkre.

Az évek óta  spirituális úton járó emberek között is sokan érzik, hogy hiába követnek el minden tőlük telhetőt – tudatosan – életük harmonikusabbá tételéért, mégis olykor komoly falakba ütköznek. Ilyenkor érdemes mélyebben kutatni a tudatalattinkat, és rendet tenni benne. A Dimenzionális Hangolás tréningeken egy speciális légzésgyakorlattal szorosan egymásra épülő zenei hanganyagok segítségével emeled a rezgésedet, és beindul a tudatalatti nagytakarítás. Nehéz elhinni tudom! Talán azért, mert amilyen egyszerű, olyan hatékony módszer! De, ha megtanulod a módszert és alkalmazod, az életed minden területén csodálatos változásokon fogsz átmenni.  Egészséges, sikeres és boldog ember leszel!

2016-11-18T11:29:43+00:00 2016/11/18|