A fejlődés útján

A Dimenzionális Hangolás tréningeken elérhető eredmények, fejlődési folyamatok és a cél, az egyre magasabb tudatszint elérése, mely hatással lesz az egész életedre és a körülötted élő emberek életére is. Senki nem mondhatja el magáról: – én már elég magas tudatszinten élek! A bölcs sohasem hivalkodik a tudásával, és a hallgatásával válik igazán naggyá! Van még lehetőségünk és elég erős okunk a további fejlődésre, sokat beszélek nektek a rezgésszintünk emeléséről, igen mert az egész Dimenzionális Hangolás erre épül fel. Minél magasabban rezgésszámon működik a lelketek, annál magasabb tudatszinten élhetitek meg az életeteket. A fizikai testben elérhető rezgésszint 1.000, herz 10 millió emberből, csak 1 ér el ilyen magas rezgésszintet, JELENLEG! Csak reménykedni tudunk, hogy egyre többen érjük el ezt a szintet? Nem. Ha kitartóan és minél többen gyakoroltok, egyre többen fogjuk elérni ezt a szintet, és ez hatással lesz az egész világra. Ti, akik már magasabb tudatszinten éltek, tegyétek meg Ő értük is! Nézzétek meg az embertársaitokat, legyenek azok családtagok vagy idegenek, be kell lássuk, hogy elszomorító, mikor tapasztaljuk és látjuk az Ő alacsony tudatszinten működő egyszerű ösztönös életüket. Ha megbetegszenek, vagy bármi rossz történik az életükben, mindenki mást hibáztatnak, de saját magukban nem végeznek önvizsgálatot, mert nem érik el a 200 herz minimum rezgésszintet, – mikor az ember rájön, hogy a saját sorsáért, csak is önmaga felelős! Ti, akik már felismertétek, hogy a saját sorsotokat kezetekbe tudjátok venni, és javíthattok eddigi életeiteken.

A Dimenzionális Hangolás technika segít nektek végig, kezdve az első lépésekkel, a D.H. Alapozó tréninggel. Javaslom senki, aki erre az útra kíván lépni, ne hagyja ki az első lépcsőt, sőt, ha lehetőségetek van rá, ismételjétek meg többször, mert mint a nevében is ott van, ez alapozó. Ha jó az alapozás, sikeresebb lesz a további építkezés! Itt tanuljátok meg azokat az alapvető technikákat, aminek ismeretével tovább tudtok lépni a következő lépcsőre, az 1 napos Dimenzionális Hangolás tréningre. Itt, már nagy hasznát fogjátok venni az alapozó tréningeken tanult és elsajátított technikának. Az 1 napos tréningen több gyakorlattal és újabb technikákkal fogtok találkozni, amin még magasabb rezgésszintet tudtok elérni, és még több mélyebben lerakódott blokkokat tudtok feloldani.

Az 1 napos tréningek nagyon jó alapozók a 2 napos Nagy Dimenzionális Hangolásra, ez a tréning a jól bevált Dürer Rendezvényházban kerül megrendezésre, nagyon komoly hang és fénytechnikával felszerelt 700 nm – es minden igényt kielégítő teremben. Az egész Dürer Kert a rendelkezésünkre áll, senki nem zavar minket.  A helyszín egyedisége, a teljes elszeparáltsága tökéletes helyszínt ad, a 2 napos teljes elvonulásra.

A teremben a tréning kezdete előtt, egy tibeti technika segítségével energetikai tisztítást végzek, majd energetikai feltöltéssel erősítem a tér rezgését. A tibeti technikának köszönhetően magas rezgésű tér jönlétre, amely segít a rezgésszint emelésben és a mély blokkok oldásában.

A 2 nap alatt erős gyakorlatokat fogtok végezni, és egymásra épülő rezgés emelő zenei hanganyagokat fogtok hallgatni.

Itt, már sokaknak lesznek látomásaik, és kapnak a fölöttes „erőktől” útmutatásokat, – amelyek segítik további életüket és választ kaphatnak rejtett kérdéseikre.

A tréning végén, aki kellően felkészült, és a maximumot kihozva magából végezte a gyakorlatokat, maradandó emlékekkel és sok batyut hátra hagyva, már egy magasabb és boldogabb tudatszinten távozik.

Sikeres fejlődést kívánok minden résztvevőnek! Kiss D Ferenc

2018-01-24T13:43:23+00:00 2017/07/04|