Ezzel lehetett nagyon meggazdagodni 2020-ban: palackozott víz és vakcinagyártás

Részvényekből meggazdagodni, Kereső - Bet site

Ács Gábor Kedden újra nagyot alakítottak a tőzsdén a Mészáros Lőrinchez köthető cégek, ezúttal nem is az árfolyam-változásuk volt kirívó, hanem sorra hozták ki a különféle bejelentéseket, amelyektől elalélhattak a befektetők.

A tőkeemelési, akvizíciós, illetve csoporton belüli konszolidációs terveket mind szépen bejelentették a tőzsdei szabályoknak megfelelően, lehet őket böngészni a BÉT-honlap megfelelő rovatában.

Nagyon tömören összefoglalva: a Konzum 25 százalékos tulajdonrészt szerez az egyetlen nagyobb részvényekből meggazdagodni, tőzsdén forgó biztosítóban, a CIG Pannóniában, de a CIG is több mint 6 százalékhoz jut a Konzumban.

swing kereskedés forex vs részvények

Mindkét cég tőkét emel, kölcsönösen lejegyzik egymás papírjait. Aztán: komoly tőkeemelést hajt végre a Konzum, közben Leisztinger Tamás cégeihez köthető szállodákkal is bővül a csoport. Az egészet részvényekből meggazdagodni ügyesen csinálják, eleve a nem megismerhető tulajdonosi hátterű Konzum PE Magántőkealap apportjával emelnek tőkét a Konzum Nyrt.

a bitcoinba való befektetés egy mém

Leisztingernek készpénzben, illetve Konzum és Opus-részvényekkel fizet a tőkealap, kriptovaluta kereskedő milliomos vételtár-követelésével megint csak tőkét emel az Nyrt. A Mészáros üzleti köreitől nem túl távol álló Duna Aszfalt is vesz közben Konzum-részvényeket a tőkealaptól, de a lényeg mégis az, hogy egy ilyen apportos-tőkeemelős-részvénnyel fizetős játék akkor működik, ha a részvényt magasra árazza a piac.

De máshogy is lehet tőzsdézni. Bitcoinnal, és sok más kripto valutával játszani. Aki nem fogad hanem befektet, nagyon rövid idő alatt is tud pénzt keresni. A kockázat minimális, csak oda kell figyelni. Van rövidtávú, és hosszútávú befektetés.

Egy ilyen jellegű tranzakció-sorozatnál általában felmerül, hogy a hígulás van, csökkenhetett az egy részvényre jutó érték. Itt viszont ez nem játszik, a spekulánsok hisznek abban, hogy Mészárosék olcsón vásárolnak, de minimum abban, hogy ez az érdekkör már nem csupán az erős állami hátszél, de tőzsdei lufifújás pszichológiájának profi meglovaglásával is tovább növeli majd a továbbiakban is részvényesi értéket.

Az, hogy közben a közkézhányad csökken, az egyre több részvény egyre nagyobb hányada kerül részvényekből meggazdagodni kezekbe, nem számít.

hogyan keres a bitcoin nyereséget

Azt is lehet persze mondani, hogy minden jó menedzsment kihasználja a lehetőséget, ha a piac irreálisan magasra árazza a részvényét, ilyenkor valóban célszerű azzal fizetni.

Az biztos, hogy a háttérből igen profi csapat irányítja a Mészáros-birodalmat és a Konzum részvényekből meggazdagodni tőkéje 50 milliárd forint körülire nő.

bináris hitelopció cfa

Amúgy pár év alatt, szinte a semmiből. A kisbefektetőknek eddig sem volt nagyon más dolguk, mint menni a tömeggel, felülni a Mészáros-vonatra és meggazdagodni.

Biztosan bankot robbant, aki idejében bevásárolt a Pfizer és a Moderna részvényeiből?

A kezdetekkel kapcsolatban továbbra is fel lehet emlegetni jogosan a lejtős pályát, az üzleti etikát, a brutális politikai hátszelet, de ettől még rövid távon az látszik, hogy ügyesen építik ezt a sztorit, amiben ráadásul nem csak a csókosok kaszálnak, hanem bárki részt vehet benne.

Persze a birodalomépítőknek szükségük van a spekulánsokra, akik eddig el részvényekből meggazdagodni nyerték a jutalmukat.

mi az a cfd részvény

A CIG Pannónia, amely keddtől szintén büszkén viselheti a Lőrinc-részvény címkét, azonnal limittel emelkedett kedden és nyilván további komoly drágulással nyit szerdán. De a Konzum is több mint 10 százalékos drágulást hozott össze, miután minden fontos hír megérkezett és egyetlen órára elindulhatott a kereskedése délután négykor.