Arany fedezetű termékek

Kriptokereskedési terület

Olyan durva szigorítás jön a kriptovalutáknál, amit még nem látott a világ Portfolio Tíz kínai szabályozó szerv ígérete tett rá, hogy felszámolja az "illegális" tevékenységet, valamint országszerte betiltja a kriptobányászatot, a központi bank pedig illegálisnak nyilvánított minden virtuális valutával kapcsolatos tevékenységet.

Mindkét globális bank fejlesztéseként a Marokkói Központi Bank CBM ezenkívül ugyanerről a kérdésről tárgyal francia, svéd és svájci tartalékbankokkal. Annak ellenére, hogy felismerte, hogy a marokkóiak a jövőben viszonylag elkerülhetetlenül támogatják a kriptovalutákat, a CBM guv ragaszkodik ahhoz, hogy ennek csak akkor kell megtörténnie, ha egy irányító struktúra a helyén marad. Al Jawhari megvitatta: Jelenleg nem tudjuk elfogadni azokat a kriptovalutákat, amelyeknek nincsen kormányzó és jogi struktúrája kriptokereskedési terület és globálisan.

Az új tiltások egyesek szerint az eddigi legdurvább korlátozások, amelyeket eddig a kriptovalutákkal szemben hoztak, viszont a piacon nagyon úgy tűnik, hogy csak rövidtávú reakciót váltottak ki, hiszen mostanra visszapattantak az árfolyamok. Lecsapott Kína A dolgok egyre rosszabbul alakulnak a kriptovaluták számára Kínában.

Bejegyzés navigáció

A pénteki kínai kriptokereskedési tilalom és a korábbi kriptókkal kapcsolatos tilalmak összehasonlítása azt mutatja, hogy a legújabb intézkedések az eddigi legsúlyosabbak.

A Kínai Népbank PBoC pénteken szigorú intézkedéseket jelentett be a kriptokereskedelemmel kapcsolatban, amely első alkalommal teszi illegálissá a kriptókkal kriptokereskedési terület tranzakciókat, beleértve az offshore kriptotőzsdék által nyújtott szolgáltatásokat is.

Publikálva: febr 4, Megosztás Folytatjuk a magyar fintech szektor azon szereplőinek bemutatását, akik partnerként vettek részt a Fintech Sparks összeállításában. A Fintech Sparks a Peak média üzletágának, a Peak Newsnak a kiadványa, amely összegzi a es év legfontosabb eseményeit és eredményeit a fintech szektorból.

A szeptember i közlemény megtiltja a bankoknak és más pénzügyi intézményeknek, hogy kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak, beleértve a fiat-kripto, vagy kripto-kripto tranzakciókat. Bárki, aki elősegíti az ügyleteket, jogi felelősségre vonható, beleértve azokat a személyeket is, akik Kínán belül élnek, de Kínába szolgáltatást kriptokereskedési terület offshore kriptotőzsdéknek dolgoznak.

A Regisztráció már csak 3 perc. Gyere és csatlakozz te is.

A technikai támogatásban, a marketingstratégiában, valamint a fizetési és elszámolási területen dolgozókat is vizsgálni fogják a kriptoüzletben való tudatos részvétel miatt. A pénteki nyilatkozatban tíz ügynökség, köztük a PBoC is részt vett, ami egyértelműen jelzi a legújabb tiltás komolyságát. A korábbiakat legfeljebb hét ügynökség írta alá.

kriptokereskedési terület

A tiltás "egyértelművé teszi, hogy több ügynökség erőfeszítéséről van szó" - mondta Bill Bishop, a Sinocism hírlevél szerzője. A bűnüldöző szervek bevonása a civil szervezetek helyett azt jelenti, hogy a kriptokereskedelem Kínában most már "pénzügyi bűnözési aspektussal" bővült - mondta Bishop a CoinDesknek.

Kereskedési termékek

Ez azt jelenti, hogy Kína ezúttal tényleg komolyan gondolja az intézkedéseket. Fontos, hogy lássuk a közlemény kiadóit. A bűnüldöző szervek bevonása ezúttal sokkal komolyabbá teszi a szigorítás jellegét - mondta Rachel Lin, az ázsiai székhelyű SynFutures decentralizált pénzügyi DeFi derivatív platform alapítója és vezérigazgatója.

A CAC, amely ben részt vett a token kibocsátások ICO betiltásában Kínában, a Practical Law online jogi szolgáltatás szerint "az online tartalomkezelés irányításában, koordinálásában és felügyeletében, valamint az online hírszolgáltatással kapcsolatos üzleti tevékenység adminisztratív jóváhagyásának kezelésében" lát el néhány fontos feladatot.

Marokkói kriptográfiai és CBDC szabályozási keretrendszer

A CAC minden olyan oldal és szolgáltatás után fog menni, amely offshore kriptoplatformokat hirdet vagy hozzáférést biztosít azokhoz - tette hozzá Bishop. Új vagy sem? Egyes piaci szereplők semmi újat nem látnak ebben a legújabb kriptotilalomban. Kína óta tiltja a kriptoval kapcsolatos tevékenységeket — abban az évben megtiltották a pénzintézeteknek, hogy bitcoinhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtsanak.

Kriptokereskedési stratégiák magas piaci volatilitás idején

Ugyanakkor az akkori a közlemény elismerte, hogy a bitcoin árucikként szabadon kereskedhető és átváltható az interneten. Ez a legújabb tiltás azonban egyértelművé teszi, hogy a kriptokereskedelmi tevékenység "jogi kockázatokat" rejt magában, és "minden olyan jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet vagy természetes személy", aki virtuális valutába és a kapcsolódó származékos termékekbe fektet, megsérti a "közrendet".

kriptokereskedési terület

A kriptokereskedéssel kapcsolatos "polgári jogi cselekmények érvénytelenek, és a kriptokereskedési tevékenységből eredő veszteségekért a feleknek maguknak kell felelniük" - áll a pénteki közleményben. Úgy gondoljuk, hogy ez lényegében azt jelenti, hogy tarts kriptót és kereskedj saját felelősségedre.

Nem lesz jogorvoslati lehetőséged, ha valami történik.

Kereskedjen úgy kriptovalutákkal a kezdőbarát, biztonságos és védett platformunkon, mint egy profi.

A jövőben a figyelem középpontjába fog kerülni, hogy kriptokereskedési terület 'közrend és a jó szokások' hogyan kerülnek meghatározásra, mivel a jelenlegi nyilatkozat meglehetősen homályos - írta egy kínai székhelyű kripto kockázati tőkecég a CoinDesk által megtekintett jegyzetben. A cég a téma érzékenysége miatt névtelenséget kért.

A fokozott szigorítás kilenc törvényre és szabályra hivatkozik, köztük az illegális pénzgyűjtés megelőzéséről és kezeléséről szóló rendeletre, valamint a határidős kereskedés adminisztrációjáról szóló rendeletre. Ez minden bizonnyal sokkal nagyobb és kiterjedtebb, mint a kripto bányászati ipar tönkretétele.

 • Hogyan adjuk el a bitcoint nyereséggel
 • Bitcoin Evolution ™ - hivatalos weboldal【Ahogy a TV-ben látható】
 • A legforróbb terület a kriptovaluták világa volt februárban - Tőzsdefórum | Minden, ami tőzsde!
 • Kriptokereskedési stratégiák magas piaci volatilitás idején - dimenzionalishangolas.hu
 • Hogyan lehet pénzt keresni a bitcoin részvényekkel
 • Crypto Engine App | Hivatalos Weboldal

Könnyen úgy értelmezhető, hogy a közleményben idézett jogszabályok alapján minden, a kriptoval kapcsolatos dolog esetleg illegálissá válhat - mondta Bishop. Az OKEx, kriptokereskedési terület kínai kereskedők és befektetők körében népszerű kriptotőzsde a CoinDesknek elmondta, hogy továbbra is normálisan működik.

Próbálja ki az ingyenes demo számlát

Az OKEx a szokásos módon kriptokereskedési terület, és továbbra is az ügyfeleink igényeit helyezzük előtérbe" - írta a tőzsde a CoinDesknek küldött hivatalos közleményében. A Huobi, egy másik népszerű kriptotőzsde Kínában, nem kívánta kommentálni a tiltást. Nem mindenki pesszimista Néhány piaci szereplő megjegyezte, hogy a két közlemény dátuma az egyik a kereskedésről, a másik a bányászatról szólt azt mutatja, hogy jóval a pénteki kibocsátásuk előtt írták őket.

 • Bináris opciók kockázatos
 • Blockchain Európában: Az EU Blockchain Observatory és fórumának tanulságai
 • Kik és miért használnak kriptovalutát Magyarországon? - dimenzionalishangolas.hu
 • Olyan durva szigorítás jön a kriptovalutáknál, amit még nem látott a világ - dimenzionalishangolas.hu
 • Kriptovaluta fektessen be most
 • Kriptovaluta Kereskedés - Útmutató a kereskedéshez ben

Kína bennfentesei szerint a különbség nem meglepő, mivel a dokumentumok elkészítése során nagy volt a koordináció. Kínában kevesen kérdőjelezték meg a dátumokat, mivel mindenki hozzászokott ahhoz, hogy a napokkal ezelőtt kiadott irányelvek csak később kerülnek nyilvánosságra - mondta Colin Wu kínai kripto influencer.

kriptokereskedési terület

Az új szabályok súlyosságának ellenére egyesek továbbra is pozitívan ítélik meg a kripto jövőjét Kínát illetően. Justin Sun, a Tron blokklánc alapítója rámutatott, hogy a legújabb tilalom nem tagadja meg az állampolgároknak a "virtuális valuta birtoklásának és cseréjének szabadságát", vagyis nincs egyértelmű tilalom a kriptobirtoklásra.

kriptokereskedési terület

Ez egybecseng a as tilalommal, amely szerint a bitcoin kereskedés hasonló az árukereskedelemhez. Ne legyünk túl pesszimisták ezzel kapcsolatban. Kriptokereskedési terület a legnagyobb lehetőség a jövőben az, hogy miután Európa, Észak-Amerika, valamint Japán, és Dél-Korea országai egyértelműbb szabályozási politikával rukkoltak kriptokereskedési terület a kriptóval kapcsolatban, Kína is lassan törvényeket és szabályozásokat fog bevezetni a kriptóra vonatkozóan - mondta a CoinDesknek WeChat hangüzeneteken keresztül.

 1. Az Overbit idén március elején készített egy online felmérést kriptokereskedési szokásokról.
 2. Bináris kereskedést végez
 3. On-line kereskedés kriptovalutákkal

Visszapattanás a piacon A vezető kriptovaluták árfolyama múlt pénteken nagyot esett, a bitcoin árfolyama több mint 9 százalékos mínuszban járt, viszont ehhez képest a hétvégén valamelyest visszajött az árfolyam, de továbbra is a 45 dolláros szint alatt van. Az ethereum árfolyama 12 százalékos mínuszban is járt múlt pénteken, viszont az esést szinte teljesen ledolgozta az árfolyam mostanra. A Cardano árfolyamát még múlt pénteken visszarántották, ehhez képest viszont gyengébb napok következtek.