Index - Tech-Tudomány - Kriptobefektetők perelik Kim Kardashiant és Floyd Mayweathert

Kriptobefektetési bitcoinok, Account Options

kriptobefektetési bitcoinok amikor a barátod befektet bitcoinba

Az EU szerint minden pénzüket elveszíthetik a kriptobefektetők Az EU-hatóságok közös álláspontja szerint a fogyasztók a kriptoeszközökkel azt kockáztatják, hogy minden befektetett pénzüket elveszítik. Forrás: IT café Az Európai Unió tőzsdei, banki és biztosítási hatóságai közös állásfoglalást adtak ki : ez alapján a kriptoeszközökbe befektető fogyasztók azt kockáztatják, hogy minden pénzüket elveszíthetik, továbbá csalások, átverések áldozatai is lehetnek.

kriptobefektetési bitcoinok swing kereskedés heiken ashi kriptoval

Az EU-hatóságok közös kriptobefektetési bitcoinok szerint amennyiben a fogyasztók effajta eszközöket vásárolnak, akkor annak a nagyon is valószínű helyzetnek teszik ki magukat, hogy minden befektetett pénzüket elveszítik. Mindez azt jelenti, hogy már az EU hatóságai is egyre aktívabban és erősebben figyelmeztetik a fogyasztókat a kriptomegoldások kapcsán, amelyekkel kapcsolatban semmilyen védelem vagy kompenzáció nem illeti meg őket baj esetén.

Kripto kezdőknek - Mi az a CoinGecko? - Mutatom!

A jelentés szerint a hatóságok kriptobefektetési bitcoinok jobban aggódnak, hogy több és több ember vásárol a 17 ezer -féle kriptoeszközből — ezek kriptobefektetési bitcoinok a legnépszerűbb a bitcoin és az ethereum, ezek a piac 60 százalékát teszik ki. A hatóságok szerint azonban a befektetők nincsenek tisztában a kockázatokkal.

Az állásfoglalás szerint a fogyasztóknak tisztában kellene lenniük a félrevezető reklámok, a közösségi média és az influenszerek okozta veszélyekkel is, és fenntartásokkal kezelni a gyors meggazdagodást ígérő, túl jónak kinéző történeteket.

kriptobefektetési bitcoinok 4xp kereskedés

A hatóságok kritizálták a kriptoeszközök energiafogyasztását és környezetre gyakorolt hatásait is.